TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mariçiq: Miratimi i ligjit për Prokurorinë do të forcojë raportin e KE-së për Maqedoninë

Telegrafi - 15.05.2019

Bojan Mariçiq, këshilltar i Kryeministrit Zaev dhe një pjesë e ekipit lobues në Bruksel për “1Tv” deklaroi se në Bruksel në rrjedhë është skriningu, dy javë para publikimit të raportit të KE-së për ...

Mariçiq: Miratimi i ligjit për Prokurorinë do të forcojë raportin e KE-së për Maqedoninë

Botasot - 15.05.2019

Bojan Mariçiq, këshilltar i Kryeministrit Zaev dhe një pjesë e ekipit lobues në Bruksel për “1Tv” deklaroi se në Bruksel në rrjedhë është skriningu, dy javë para publikimit të raportit të KE-së për ...