TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cardiff dhe Nantes e vazhdojnë turpin rreth pagesës së Sala

Almakos - 16.04.2019

Edhe pas vdekjes së Emiliano Sala, po vazhdon debati i ashpër në mes të Cardiffit dhe Nantes rreth pagesës së transferimit. Nantes e ka dërguar rastin në FIFA, duke bërë me dije se Cardiff nuk i ka ...

Cardiff dhe Nantes e vazhdojnë turpin rreth pagesës së Sala

Lajmi.net - 16.04.2019

Edhe pas vdekjes së Emiliano Sala, po vazhdon debati i ashpër në mes të Cardiffit dhe Nantes rreth pagesës së transferimit. Nantes e ka dërguar rastin në FIFA, duke bërë me dije se Cardiff nuk i ka ...

Cardiff dhe Nantes e vazhdojnë turpin rreth pagesës së Sala

Botasot - 16.04.2019

Nantes e ka dërguar rastin në FIFA, duke bërë me dije se Cardiff nuk i ka paguar atyre asnjë cent. Skuadra franceze po i kërkon 20 milionë euro nga shitja e Emiliano Salas te anglezët, por këta të ...

Cardiff dhe Nantes e vazhdojnë turpin rreth pagesës së Sala

Zhurnal - 16.04.2019

Edhe pas vdekjes së Emiliano Sala, po vazhdon debati i ashpër në mes të Cardiffit dhe Nantes rreth pagesës së transferimit. Nantes e ka dërguar rastin në FIFA, duke bërë me dije se Cardiff nuk i ka ...