TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dhjetëra kamionë të veçantë transportojnë gypin 800 tonësh dhe 96 metra të gjatë, krijohen kolona të gjata (Video)

Telegrafi - 11.01.2019

Shoferët në Alberta të Kanadasë mbetën të habitën me atë çfarë panë në autostradë, ku një konvoj i kamionëve bartnin një peshë shumë të madhe. Gypi mbi rimorkiot e veçantë të punuar enkas për pesha ...

Dhjetëra kamionë të veçantë transportojnë gypin 800 tonësh dhe 96 metra të gjatë, krijohen kolona të gjata (Video)

Almakos - 11.01.2019

Shoferët në Alberta të Kanadasë mbetën të habitën me atë çfarë panë në autostradë, ku një konvoj i kamionëve bartnin një peshë shumë të madhe. Gypi mbi rimorkiot e veçantë të punuar enkas për pesha ...