TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LSDM i ofron tre poste Hadi Osmanit

Albeu.com - 14.11.2017

LSDM i ka ofruar tre poste kandidatit të saj në komunën e Likovës, Hadi Osmani . Mësohet se posti i parë që i është ofruar Osmanit është posti i drejtorit në një drejtori të rëndësishme në Ministrinë ...

LSDM-ja i ofron tre poste Osmanit

Almakos - 14.11.2017

Osmani është i njohur si person me lidhje të forta me kreun partiak të LSDM-së, duke filluar nga kryetari i partisë Zoran Zaev, nënkryetarin Muhamed Zeqiri, si dhe me ministrin e Punëve të Brendshme, ...

Zyrtarët kanë shpresë për zgjidhjen e çështjes së emrit (Video)

Almakos - 14.11.2017

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev shpreson se Shkupi dhe Athina së shpejti mund të gjejnë zgjidhjen për kontestin e gjatë lidhur me çështjen e emrit.

Osmani: Implementimi i Planit 3-6-9 çon drejt negociatave për anëtarësim në BE

Idividi - 14.11.2017

Shkup, 14 nëntor 2017 (MIA) - Zëvendëskryetari i Qeverisë përgjegjës për Çështjet Evropiane, Bujar Osmani në kuadër të vizitës në Bruksel, ishte pjesëmarrës në brifingun për politikë në ...

Shpërthejnë komentet: Koxias tregon si të forcohet boshti Beograd-Shkup-Athinë, Osmani shkruan?!

Lajm - 14.11.2017

Zëvendës kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani, publikoi në tuiter de dëshiron një smartfon modern sikurse kolegu i tij grek, Nikoa Koxias.

Bujar Osmani: Pa Maqedoninë nuk është i mundur procesi kredibil i zgjerimit të BE-së (FOTO)

Lajm - 14.11.2017

Zëvendëskryetari i Qeverisë, përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, së bashku me ministrin e Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov, në kuadër të vizitës në Bruksel, patë takim me karakter pune ...

Han vjen në Shkup javën e ardhshme

Almakos - 14.11.2017

Eurokomisari për Zgjerim dhe Politikë të Fqinjësisë Johanes Han javën e ardhshme vjen në Maqedoni. Vizitën në Shkup ai e paralajmëroi në Tuiter pas takimeve në Bruksel me nënkryeministrin e angazhuar ...

Osmani dhe Dimitrov në Bruksel në takim me Mogerinin

Almakos - 14.11.2017

Zgjerimi i Bashkimit Evropian, sfidat me të cilat përballen vendet nga rajoni, si dhe sfidat e përgjithshme me të cilat përballet Evropa, ishin pjesë të temave për të cilat biseduan ...

Dimitrov dhe Osmani në takim me Mogherinin, diskutojnë për zgjerimin e BE-së

Telegrafi - 14.11.2017

Shefi i diplomacisë së Maqedonisë, Nikolla Dimitrov, së bashku me zv.kryeministrin për çështje evropiane, Bujar Osmani, sot kanë realizuar takim me përfaqësuesen e lartë të BE-së për politikë të ...

Javën e ardhshme Han viziton Maqedoninë

Almakos - 13.11.2017

Eurokomesari për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore Johanes Han pas takimit më zëvendës kryeministrin për çështje evropian, Bujar Osmani dhe shefin e diplomacisë maqedonase Nikolla Dimitrov, njoftoi se ...

Osmani: Implementimi i Planit 3-6-9 çon drejt negociatave për anëtarësim në BE

Alb Portali - 14.11.2017

Loading... Zëvendëskryetari i Qeverisë përgjegjës për Çështjet Evropiane, Bujar Osmani në kuadër të vizitës në Bruksel, ishte pjesëmarrës në brifingun për politikë në prestigjiozen-Qendra për ...

Han vjen në Shkup javën e ardhshme

Lajm - 14.11.2017

Eurokomisari për Zgjerim dhe Politikë të Fqinjësisë Johanes Han javën e ardhshme vjen në Maqedoni. Vizitën në Shkup ai e paralajmëroi në Tuiter pas takimeve në Bruksel me nënkryeministrin e angazhuar ...

Osmani dhe Dimitrov në Bruksel në takim me Mogerinin

Ina - 14.11.2017

Zgjerimi i Bashkimit Evropian, sfidat me të cilat përballen vendet nga rajoni, si dhe sfidat e përgjithshme me të cilat përballet Evropa, ishin pjesë të temave për të cilat biseduan ...

Osmani dhe Dimitrov në Bruksel në takim me Johanes Han

Portalb - 13.11.2017

Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, së bashku me ministrin e Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov, në kuadër të vizitës në Bruksel, ...

Dimitrov kërkon përkrahje për integrimin e Maqedonisë në Bashkimin Evropian (Video)

Almakos - 13.11.2017

Perspektiva e Maqedonisë drejt fillimit të negociatave qasëse për anëtarësim në BE, përparimi në implementimin e reformave dhe avancimi i raporteve të mira fqinjësore, ishin tema në të cilat u vendos ...

Dimitrov: BE-ja ka përgjegjësi që ta konfirmojë të ardhmen evropiane të Maqedonisë

Zhurnal - 13.11.2017

Dimitrov: BE-ja ka përgjegjësi që ta konfirmojë të ardhmen evropiane të Maqedonisë Shkup, 13 nëntor - Kemi arritur që të kthehemi në shtegun tonë evropian, ndërsa BE-ja ka arritur që ta rikthejë ...

Osmani: Pas përfundimit të zgjedhjeve Qeveria është plotësisht e përkushtuar në reformat

Portalb - 13.11.2017

Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikë së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, së bashku me ministrin për Punë të Jashtme, Nikolla Dimitrov, filluan vizitën dyditore në ...

Han viziton Maqedoninë javën e ardhshme

Albeu.com - 13.11.2017

Eurokomesari për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johanes Han pas takimit më zëvendës kryeministrin për çështje evropian, Bujar Osmani dhe shefin e diplomacisë maqedonase Nikolla Dimitrov , ka ...

Osmani dhe Dimitrov në Bruksel do të referojnë për progresin e Maqedonisë

Portalb - 13.11.2017

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov, qëndrojnë në vizitë pune dyditore në Bruksel ku do të referojnë për progresin e Maqedonisë ...

Dimitrov dhe Osmani për ”provim” në Bruksel

Telegrafi - 13.11.2017

Zv.kryeministri për çështje politike, Bujar Osmani dhe ministri për punë të jashtme të Maqedonisë, Nikolla Dimitrov sot do të udhëtojnë në Bruksel për t’u takuar me Johannes Hahn dhe Frederica ...

Zv.kryeministri Osmani nesër në Bruksel, takohet me Mogherinin dhe Hahnin

Zhurnal - 12.11.2017

Zv.kryeministri Osmani nesër në Bruksel, takohet me Mogherinin dhe Hahnin Shkup, 12 nëntor - Zëvendëskryeministri i Maqedonisë përgjegjës për çështjet evropiane, Bujar Osmani, së bashku me ministrin ...

Johanes Han javën e ardhshme vjen në Shkup

Almakos - 14.11.2017

14 November Eurokomisari për Zgjerim dhe Politikë të Fqinjësisë Johanes Han javën e ardhshme vjen në Maqedoni. Vizitën në Shkup ai e paralajmëroi në Twiter pas takimeve në Bruksel me zv/ ...

Osmani dhe Dimitrov në Bruksel në takim me Mogerinin

Zhurnal - 14.11.2017

Osmani dhe Dimitrov në Bruksel në takim me Mogerinin Shkup 14 nëntor - Zgjerimi i Bashkimit Evropian, sfidat me të cilat përballen vendet nga rajoni, si dhe sfidat e përgjithshme me të cilat ...

Osmani: 2018 viti historik për të mbyllur përfundimisht çështjen e BE-së dhe NATO-së

Zhurnal - 13.11.2017

Osmani: 2018 viti historik për të mbyllur përfundimisht çështjen e BE-së dhe NATO-së Bruksel, 13 nëntor - Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, ...

Dimitrov: BE-ja ka përgjegjësi që ta konfirmojë të ardhmen evropiane të Maqedonisë

Telegrafi - 13.11.2017

Kemi arritur që të kthehemi në shtegun tonë evropian, ndërsa BE-ja ka arritur që ta rikthejë vëmendjen politike në Ballkan. BE-ja ka përgjegjësi që ta konfirmojë të ardhmen tonë evropiane, ndërsa ne ...

Dimitrov dhe Osmani për ”provim” në Bruksel

Almakos - 13.11.2017

Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikë së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, së bashku me ministrin për Punë të Jashtme, Nikolla Dimitrov, filluan vizitën dyditore në ...

Javën e ardhëshme, Johannes Hahn viziton Shkupin

Zhurnal - 13.11.2017

Javën e ardhëshme, Johannes Hahn viziton Shkupin Bruksel, 13 nëntor - Eurokomesari për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johanes Han pas takimit më zëvendës kryeministrin për çështje evropian, Bujar ...

Osmani dhe Dimitrov në raport në Bruksel

Ina - 13.11.2017

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov, qëndrojnë në vizitë pune dyditore në Bruksel ku do të referojnë për progresin e Maqedonisë ...

Han javën e ardhshme vjen në Shkup

Idividi - 14.11.2017

Bruksel, 14 nëntor 2017 (MIA) - Eurokomisari për Zgjerim dhe Politikë të Fqinjësisë Johanes Han javën e ardhshme vjen në Maqedoni. Vizitën në Shkup ai e paralajmëroi në Tuiter pas takimeve në Bruksel ...

Junker-Osmani-Dimitrov: që BE-ja të jetë e sigurtë duhet të zgjerohet me shetet e Ballkanit

Portalb - 14.11.2017

Zgjerimi i Bashkimit Evropian, sfidat me të cilat përballen vendet nga rajoni, si dhe sfidat e përgjithshme me të cilat përballet Evropa, ishin pjesë të temave për të cilat biseduan ...

Osmani dhe Dimitrov në Bruksel në takim me Johanes Han

Idividi - 14.11.2017

Bruksel, 13 nëntor 2017 (MIA) - Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, së bashku me ministrin e Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov, ...

Dimitrov: BE-ja ka përgjegjësi që ta konfirmojë të ardhmen evropiane të Maqedonisë

Lajm - 13.11.2017

Kemi arritur që të kthehemi në shtegun tonë evropian, ndërsa BE-ja ka arritur që ta rikthejë vëmendjen politike në Ballkan. BE-ja ka përgjegjësi që ta konfirmojë të ardhmen tonë evropiane, ndërsa ne ...

Osmani: Pas përfundimit të zgjedhjeve qeveria është plotësisht e përkushtuar në reformat

Zhurnal - 13.11.2017

Osmani: Pas përfundimit të zgjedhjeve qeveria është plotësisht e përkushtuar në reformat Shkup, 13 nëntor - Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikë së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, ...

Hahn javën e ardhshme në Shkup

Lajmi.net - 14.11.2017

Eurokomisari për Zgjerim dhe Politikë të Fqinjësisë, Johanes Hahn javën e ardhshme vjen në Maqedoni. Vizitën në Shkup ai e paralajmëroi në Tuiter pas takimeve në Bruksel me nënkryeministrin e ...

Osmani dhe Dimitrov në Bruksel në takim me Mogerinin

Idividi - 14.11.2017

Bruksel, 14 nëntor 2017 (MIA) - Zgjerimi i Bashkimit Evropian, sfidat me të cilat përballen vendet nga rajoni, si dhe sfidat e përgjithshme me të cilat përballet Evropa, ishin pjesë të temave për të ...

Dimitrov: BE-ja ka përgjegjësi që ta konfirmojë të ardhmen evropiane të Maqedonisë

Idividi - 13.11.2017

Shkup, 13 nëntor 2017 (MIA) - Kemi arritur që të kthehemi në shtegun tonë evropian, ndërsa BE-ja ka arritur që ta rikthejë vëmendjen politike në Ballkan.

Osmani: Pas përfundimit të zgjedhjeve Qeveria është plotësisht e përkushtuar në reformat

Lajm - 13.11.2017

Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikë së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, së bashku me ministrin për Punë të Jashtme, Nikolla Dimitrov, filluan vizitën dyditore në ...

Dimitrov: BE-ja ka përgjegjësi që ta konfirmojë të ardhmen evropiane të Maqedonisë

Portalb - 13.11.2017

Kemi arritur që të kthehemi në shtegun tonë evropian, ndërsa BE-ja ka arritur që ta rikthejë vëmendjen politike në Ballkan. BE-ja ka përgjegjësi që ta konfirmojë të ardhmen tonë evropiane, ndërsa ne ...