TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cakaj prezanton në Këshillin e OSBE prioritetet e Shqipërisë në 2020

ABC News - 12.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020.

Cakaj prezanton në Këshillin e OSBE prioritetet e Shqipërisë në 2020-n

Durres Lajm - 12.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, prezantoi në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020.

Gent Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e OSBE-së

Ina - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër ...

Cakaj jep një lajmë të rëndësishëm për shqiptarët në Luginën e Preshevës

Lajmi.net - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar ...

Qeveria shqiptare financim për funksionalizimin e Qendrës Kulturore në Bujanovc

Top Channel - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar ...

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s

Lajmi.net - 11.07.2019

Komentet, Cakaj i bëri gjatë një adresimi në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, ku prezentoi përparësitë e kryesuesit të rradhës së organizatës. Shqipëria, ndër përparësitë e kryesimit të saj ka ...

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s

Alsat - 11.07.2019

Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të ...

"Parandalimi dhe zgjidhje konfliktesh", Gent Cakaj tregon prioritetet për Kryesinë shqiptare të OSBE

SOT - 11.07.2019

Ministri i Jashtëm, Gent Cakaj i pranishëm në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë ka thënë në fjalën e tij se Kryesia Shqiptare e OSBE-së do të përqendrohej në prioritete përgjatë të tre ...

Cakaj: Mbështetje financiare për Këshillin Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi

Lajmi.net - 11.07.2019

Në një postim në rrjetin social Facebook, Ministri në Detyrë shkruan se Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve luan një rol thelbësor në përfaqësimin e përgjithshëm dhe fuqizimin e rolit të veçantë të ...

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s

Evropaelire - 11.07.2019

Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të ...

Cakaj prezanton kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë shqiptare të OSBE

Top Channel - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin ...

Kryesimi i OSBE, Shqipëria paraqet kuadrin paraprak të prioriteteve

Zhurnal - 11.07.2019

Shqipëria prezantoi sot në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë së saj për vitin 2020. Lajmin e bëri të ditur sot ministri në Detyrë për Europën dhe ...

Qeveria shqiptare financim për funksionalizimin e Qendrës Kulturore në Bujanovc

Gazeta Express - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar ...

Qeveria shqiptare financon në Bujanovc

ABC News - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar ...

Cakaj: Qeveria shqiptare do të financojë funksionalizimin e Qendrës Kulturore në Bujanovc

RTSH - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj nëpërmjet një postimi në Facebook ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e ...

Qeveria shqiptare financim për funksionalizimin e Qendrës Kulturore në Bujanovc

Botasot - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar ...

Cakaj: Mbështetje financiare për Këshillin Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi

Zeri - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka marrë vendim për dhënien e mbështetjes financiare për Këshillin ...

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s

BalkanWeb - 11.07.2019

Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të ...

Ministri i Jashtëm në detyrë Cakaj, prezanton 3 prioritetet e Kryesisë shqiptare të OSBE-së në vitin 2020

RTSH - 11.07.2019

Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj, i pranishëm në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë, ka thënë në fjalën e tij se “Kryesia Shqiptare e OSBE-së do të përqendrohet në prioritete përgjatë ...

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s

Zeri - 11.07.2019

Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të ...

Cakaj prezanton kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë shqiptare të OSBE

Botasot - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin ...

Cakaj: Mbështetje financiare për Këshillin Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi

Telegrafi - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka marrë vendim për dhënien e mbështetjes financiare për Këshillin ...

Cakaj: Financim për Këshillin Kombëtar Shqiptar në Komunën e Bujanovcit

Medial - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar ...

Shqipëria financon restaurimin e Këshillit Kombëtar Shqiptar në Bujanoc

Flaka - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e objektit të Këshillit Kombëtar ...

Shqipëria do të restaurojë godinën e Këshillit Kombëtar Shqiptar në Bujanoc

Gazeta Tema - 11.07.2019

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar ...

Qeveria shqiptare financim për funksionalizimin e Qendrës Kulturore në Bujanovc

Durres Lajm - 11.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka njoftuar se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur të financojë restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar ...

​Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e organizatës 57 anëtarëshe në 2020

Lajmi.net - 10.07.2019

Në një postim në Facebook, Cakaj shkruan se ministrat pjesëmarrës diskutuan mbi të ardhmen e punës së OSBE-së. Ministri në Detyrë u fokusua tek Kryesia e 2020, ku evidentoi faktin se, si pjesë e ...

Në takim me ministrat e Jashtëm të vendeve pjesë të OSBE, Cakaj njofton nga Sllovakia: Shqipëria po përgatitet për... 

SOT - 10.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër ...

Sllovaki, mbledhja e ministrave të Jashtëm të OSBE-së, Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin!

RTSH - 10.07.2019

Nën moton “Nga veprimet e shkuara, në parandalimet e ardhshme: promovimi i stabilitetit në Evropë dhe më gjerë nën strehën e OSBE-së”, ministrat pjesëmarrës në takimin informal të Ministrave të ...

Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e organizatës 57 anëtarëshe në 2020

Botasot - 10.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër ...

Cakaj thotë se Shqipëria do të financojë dy projekte në Luginë të Preshevës

Koha.net - 10.07.2019

Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, e ka quajtur lajm fantastik vendimin e Këshilli i Ministrave të Shqipërisë për marrjen përsipër të financimit për restaurimin e ...

Gent Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e OSBE-së

BalkanWeb - 10.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër ...

Shqipëria ndihmon Luginën e Preshevës, financon restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar

Zeri - 10.07.2019

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj, ka thënë se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur marrjen përsipër të financimit për restaurimin e godinës së Këshillit ...

Cakaj: Shqipëria përgatitet për kryesimin e OSBE vitin e ardhshëm

Mapo - 10.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras në Sllovaki.

Shqipëria ndihmon Luginën e Preshevës, financon restaurimin e godinës së Këshillit Kombëtar

Telegrafi - 10.07.2019

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj, ka thënë se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur marrjen përsipër të financimit për restaurimin e godinës së Këshillit ...

Cakaj: Së shpejti një marrëveshje për shqiptarët e Luginës

Botasot - 10.07.2019

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Genc Cakaj ka dhënë një lajm për shërbim të shqiptarëve në Kosovën Lindore. Cakaj bëri të ditur se Këshilli i Ministrave të Shqipërisë ka vendosur marrjen ...

Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e organizatës 57 anëtarëshe

Flaka - 10.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër ...

Gent Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e OSBE-së

Durres Lajm - 10.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër ...

Sllovaki, Cakaj në ministerialin e ministrave të Jashtëm të OSBE: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e organizatës ...

Gazeta Tema - 10.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër ...

Negociatat/ Gent Cakaj jep lajmin e mirë, zbulon 3 vendet që mbështesin Shqipërinë

SOT - 09.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, gjatë Takimit Informal të Ministrave të Jashtëm të OSBE-së në Sllovaki, ka marrë mbështetjen e Austrisë, Spanjës dhe Suedisë për hapjen ...

Cakaj në Sllovaki/ Austria, Spanja e Suedia mbështesin hapjen e negociatave

Top Channel - 09.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, gjatë Takimit Informal të Ministrave të Jashtëm të OSBE-së në Sllovaki, ka marrë mbështetjen e Austrisë, Spanjës dhe Suedisë për hapjen ...

Cakaj në Sllovaki/ Austria, Spanja e Suedia mbështesin hapjen e negociatave

Botasot - 09.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, gjatë Takimit Informal të Ministrave të Jashtëm të OSBE-së në Sllovaki, ka marrë mbështetjen e Austrisë, Spanjës dhe Suedisë për hapjen ...

Cakaj në takimin e OSBE-së, Austria, Spanja e Suedia mbështesin hapjen e negociatave mes Shqipërisë dhe BE

RTSH - 09.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, gjatë Takimit Informal të Ministrave të Jashtëm të OSBE-së në Sllovaki, ka marrë mbështetjen e Austrisë, Spanjës dhe Suedisë për hapjen ...

Negociatat/ Cakaj: Austria, Spanja e Suedia mbështesin Shqipërinë

BalkanWeb - 09.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, gjatë Takimit Informal të Ministrave të Jashtëm të OSBE-së në Sllovaki, ka marrë mbështetjen e Austrisë, Spanjës dhe Suedisë për hapjen ...

“Duhet të hapen negociatat për Shqipërinë”, shefi i ri i politikës së jashtme të BE-së mesazh vendeve anëtare

Gazeta Tema - 09.07.2019

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, gjatë taki​mit Informal të Ministrave të Jashtëm të OSBE-së në Sllovaki, ka marrë mbështetjen e Austrisë, Spanjës dhe Suedisë për hapjen ...