TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Keni grip, pesë sugjerime si ta largoni

Botasot - 10.10.2019

Nëse vuani nga gripi, disa masa të thjeshta mund të funksionojnë shpejt dhe do ta ndjeni ndryshimin. The Guardian jep pesë këshilla për t’ju ndihmuar të lehtësoni simptomat e kësaj gjendje gjithmonë ...

Me ardhjen e vjeshtës vjen dhe gripi, 5 këshilla të vlefshme për ta lehtësuar atë

Botasot - 09.10.2019

Jemi në sezonin e vjeshtës, ku gripi siguron hapësirën më të madhe për tu përhapur. The Guardian ka publikuar pesë këshilla për t’ju ndihmuar të lehtësoni simptomat e gripit.

Keni grip, pesë sugjerime si ta largoni

Gazeta Express - 10.10.2019

Nëse vuani nga gripi, disa masa të thjeshta mund të funksionojnë shpejt dhe do ta ndjeni ndryshimin. The Guardian jep pesë këshilla për t’ju ndihmuar të lehtësoni simptomat e kësaj gjendje gjithmonë ...

Keni grip, pesë sugjerime si ta largoni

Tetova Sot - 10.10.2019

Nëse vuani nga gripi, disa masa të thjeshta mund të funksionojnë shpejt dhe do ta ndjeni ndryshimin. The Guardian jep pesë këshilla për t’ju ndihmuar të lehtësoni simptomat e kësaj gjendje gjithmonë ...