TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VENDIMI/ Ministria e Brendshme ‘monopolizon’ të gjitha tenderat

Java News - 14.02.2018

Nëpërmjet një vendimi të ditës së sotme Këshilli i Ministrave vendosi krijimin, organizimin dhe funksionimin e agjencisë së blerjeve të përqendruara. Një gjë e tillë, do të thotë, se të gjitha ...

Krijohet Super-Agjencia: Gjithë tenderat në duart e Xhafajt

Gazeta Tema - 14.02.2018

Nëpërmjet një vendimi të ditës së sotme Këshilli i Ministrave vendosi krijimin, organizimin dhe funksionimin e agjencisë së blerjeve të përqendruara. Një gjë e tillë, do të thotë, se të gjitha ...

Karburant, mobilie zyrash e këpucë, Rama ia lë në dorë Fatmir Xhafajt blerjet e qeverisë

BalkanWeb - 14.02.2018

TIRANE- Janë zbardhur vendimet e Këshillit të Ministrave në mbledhjen e fundit të qeverisë, ndërsa ajo që bie në sy është miratimi i krijimit të një agjencie qeveritare që do merret me blerje për ...