TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Një hotel me 5 yje apo 5 miliardë, cilin do ta zgjidhnit? (FOTO)

Portalb - 16.05.2019

A keni menduar ndonjëherë se cili është vendi më i mirë për të fjetur kur jeni jashtë shtëpisë – një hotel me pesë yje, apo një hotel me 5 miliardë të tillë? Njihet si kamping.

Bukuria natyrore në 13 foto mahnitëse

Top Channel - 15.05.2019

13 persona të cilët provuan kampingun transparent dhe bënë veten e tyre pjesë të bukurisë natyrore. Kamping do të thotë të lësh mënjanë televizorin, video lojërat dhe stresin e krijuar në shtëpi.

Kamping apo hotel me 5 yje, cilin do zgjidhnit? (FOTO LAJM)

Albeu.com - 16.05.2019

A keni menduar ndonjëherë se cili është vendi më i mirë për të fjetur kur jeni jashtë shtëpisë – një hotel me pesë yje, apo një hotel me 5 miliardë të tillë? Njihet si kamping .