TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Presidenti Meta inicion nismën e Tij “U’ jam Arbëresh” Të ruajmë dhe promovojmë trashëgiminë kulturore arbëreshe

BalkanWeb - 10.10.2019

Presidenti i Republikës, Ilir Meta inicioi sot nismën që ka ndërmarrë “U’ jam Arbëresh” me mbajtjen e takimit të parë të këtij Forumi në Institucionin e kreut të shtetit.

Forumi “U’ jam Arbëresh”, Meta: Qëllimi, ruajtja e historisë arbëreshe

RTSH - 10.10.2019

E lajmëroi në fund të korrikut nismën ‚”Un’ jam Arbëresh” dhe nga institucioni që drejton kryetari i shtetit, Ilir Meta e zyrtarizoi krijimin e forumit, që ka qëllim evidentimin, ruajtjen dhe ...

Meta inicion “U’ jam Arbëresh”, ta ruajmë e promovojmë trashëgiminë kulturore arbëreshe

Medial - 10.10.2019

Presidenti i Republikës, Ilir Meta inicioi sot nismën që ka ndërmarrë “U’ jam Arbëresh” me mbajtjen e takimit të parë të këtij Forumi në Institucionin e kreut të shtetit.

Presidenti Meta inicion nismën e Tij “U’ jam Arbëresh”: Të ruajmë dhe promovojmë trashëgiminë kulturore arbëreshe

Durres Lajm - 10.10.2019

Presidenti i Republikës, Ilir Meta inicioi sot nismën që ka ndërmarrë “U’ jam Arbëresh” me mbajtjen e takimit të parë të këtij Forumi në Institucionin e kreut të shtetit.

Meta inicion “U’ jam Arbëresh”, ta ruajmë e promovojmë trashëgiminë kulturore arbëreshe

Koha.net - 10.10.2019

Presidenti i Republikës, Ilir Meta inicioi sot nismën që ka ndërmarrë “U’ jam Arbëresh” me mbajtjen e takimit të parë të këtij Forumi në Institucionin e kreut të shtetit.

“U’jam Arbëresh”, Meta: Të ruajmë dhe promovojmë trashëgiminë kulturore arbëreshe

Medial - 10.10.2019

Kreu i shtetit, Ilir Meta këtë të enjte ka iniciuar nismën që ka ndërmarrë “U’ jam Arbëresh” me mbajtjen e takimit të parë të këtij Forumi në Institucionin e kreut të shtetit.