TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hoxha që la ‘çallmën’ e imamit për kapelën e UÇK-së!

Ina - 16.05.2019

Abdullah Klinaku “Sikur njerëzit të kishin dashur të jenë të ditur aq sa duan të jenë të pasur dhe të bukur, nuk do të kishte pasur mbi sipërfaqen e tokës kaq shumë injorantë”, dituria ishte rruga e ...

Hoxha që la çallmën e imamit për kapelën e UÇK-së!

Antpress - 16.05.2019

Abdullah Klinaku “Sikur njerëzit të kishin dashur të jenë të ditur aq sa duan të jenë të pasur dhe të bukur, nuk do të kishte pasur mbi sipërfaqen e tokës kaq shumë injorantë”, dituria ishte rruga e ...