TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pse na bën mirë mjalta në vjeshtë?

Zeri - 08.10.2019

Mjalti na bën shumë mirë nëse konsumohet në sasitë e duhura. Nektari i bletëve mund të hahet nga të gjithë, në mënyra të ndryshme: mund të lyeni një fetë bukë, një biskotë të thjeshtë, etj.

Si ta dallojmë mjaltin e vërtetë nga ai i rremi?

Koha.net - 08.10.2019

Mjalti, ai i miri, organiku dhe natyrali është një produkt i kërkuar dhe i çmuar për të gjithë shqiptarët. Ky nektar i ëmbël shpesh është cilësuar si “ari i lëngshëm” dhe si rrjedhojë çmimet e tij ...

Si ta dallojmë mjaltin e vërtetë nga ai i rremi

Gazeta Express - 08.10.2019

Mjalti, ai i miri, organiku dhe natyrali është një produkt i kërkuar dhe i çmuar për të gjithë shqiptarët. Ky nektar i ëmbël shpesh është cilësuar si “ari i lëngshëm” dhe si rrjedhojë çmimet e tij ...

Si ta dallojmë mjaltin e vërtetë nga ai i rremi

Albeu.com - 08.10.2019

Mjalti , ai i miri, organiku dhe natyrali është një produkt i kërkuar dhe i çmuar për të gjithë shqiptarët. Ky nektar i ëmbël shpesh është cilësuar si “ari i lëngshëm” dhe si rrjedhojë çmimet e tij ...

Si ta dallojmë mjaltin e vërtetë nga ai i rremi

Botasot - 09.10.2019

Mjalti, ai i miri, organiku dhe natyrali është një produkt i kërkuar dhe i çmuar për të gjithë shqiptarët. Ky nektar i ëmbël shpesh është cilësuar si “ari i lëngshëm” dhe si rrjedhojë çmimet e tij ...

Si ta dallojmë mjaltin e vërtetë nga ai i rremi

Tetova Sot - 09.10.2019

Mjalti, ai i miri, organiku dhe natyrali është një produkt i kërkuar dhe i çmuar për të gjithë shqiptarët. Ky nektar i ëmbël shpesh është cilësuar si “ari i lëngshëm” dhe si rrjedhojë çmimet e tij ...

Shumë thjesht, si të dalloni mjaltin e vërtetë nga ai me përzierës

Albeu.com - 09.10.2019

Ju ka ndodhur të gjithëve që përpara se të blini një vazo me mjaltë, të keni pyetur nëse është 100 përqind i tillë apo jo. Por jo të gjithë kanë aftësinë që ta dallojnë, edhe pse ka disa forma.

Është fare e lehtë, ja si ta dalloni mjaltin e vërtetë nga ai me përzierës

Java News - 09.10.2019

Ju ka ndodhur të gjithëve që përpara se të blini një vazo me mjaltë, të keni pyetur nëse është 100 përqind i tillë apo jo. Por jo të gjithë kanë aftësinë që ta dallojnë, edhe pse ka disa forma.

Shumë thjesht: Si të dalloni mjaltin e vërtetë nga ai me përzierës

Lajmi.net - 09.10.2019

Por jo të gjithë kanë aftësinë që ta dallojnë, edhe pse ka disa forma. Mjalti bio ka grimëza të vogla brenda tij, që janë pjesë e polenit, hojeve ose bletëve dhe që janë të ngrënshme.