TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Elezi në Parlament: 125 milion euro nga BB për politikat zhvilluese për financat publike!

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – 125 milion euro për politikat zhvilluese për financat publike dhe konkurencën sigurohen në kuadër të Kornizës së re për partneritet mes Bankës Botërore dhe Republikës së ...

Elezi në Parlament: 125 milion euro nga BB për politikat zhvilluese për financat publike!

Flaka - 11.09.2019

125 milion euro për politikat zhvilluese për financat publike dhe konkurencën sigurohen në kuadër të Kornizës së re për partneritet mes Bankës Botërore dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut për ...

Shirete Elezi: 135 projekte në 78 komuna janë realizuar përmes grant mjeteve të IPA fondeve

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – 135 projekte me gjithësejt vlerë prej 1.3 miliard denarë në mjediset rurale në 78 komuna janë realizuar përmes projektit MSIP me grant IPA për infrastrukturën rurale, ...

Elezi: 135 projekte janë realizuar përmes IPA fondeve

Gazeta Express - 10.09.2019

135 projekte me gjithësejt vlerë prej 1.3 miliard denarë në mjediset rurale në 78 komuna janë realizuar përmes projektit MSIP me grant IPA për infrastrukturën rurale, kështu thekson zëvendësministrja ...

Elezi: IPA fondet, janë realizuar 135 projekte në 78 komuna

Flaka - 10.09.2019

“135 projekte me gjithësejt vlerë prej 1.3 miliard denarë në mjediset rurale në 78 komuna janë realizuar përmes projektit MSIP me grant IPA për infrastrukturën rurale, kështu thekson ...

Elezi: Përmes grant mjeteve të IPA fondeve janë realizuar 135 projekte në 78 komuna!

Tetova Sot - 10.09.2019

135 projekte me gjithësejt vlerë prej 1.3 miliard denarë në mjediset rurale në 78 komuna janë realizuar përmes projektit MSIP me grant IPA për infrastrukturën rurale, kështu thekson zëvendësministrja ...

Elezi: 135 projekte në 78 komuna janë realizuar përmes grant mjeteve të IPA fondeve

Antpress - 10.09.2019

135 projekte me gjithësejt vlerë prej 1.3 miliard denarë në mjediset rurale në 78 komuna janë realizuar përmes projektit MSIP me grant IPA për infrastrukturën rurale, kështu thekson zëvendësministrja ...