TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në RMV

Tetova Sot - 11.09.2019

Sekretari shtetëror në bisedë me shefin e diplomacisë maqedonase ka rikujtuar qëndrimin e Francës për të ruajtur stabilitetin, ekonominë dhe zhvillimin social por edhe sundimin e së drejtës në ...

Franca kërkon mbizotërimin e të drejtës dhe vazhdimin e reformave në Maqedoninë e Veriut

Zhurnal - 11.09.2019

Paris, 11 shtator – Zhurnal.mk – Ameli de Monshalin, sekretari shtetëror në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme, në bisedimin me ministrin e Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov e përsëriti ...

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në RMV

Alsat - 11.09.2019

Sekretari shtetëror në bisedë me shefin e diplomacisë maqedonase ka rikujtuar qëndrimin e Francës për të ruajtur stabilitetin, ekonominë dhe zhvillimin social por edhe sundimin e së drejtës në ...

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në Maqedoninë e Veriut

Telegrafi - 11.09.2019

Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov, sot në Francë ka realizuar takim me sekretarin shtetëror në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme të Francës, Ameli de Monshalin.

Franca kërkon të sundojë e drejta dhe vazhdojnë reformat në RMV

Portalb - 11.09.2019

Sekretari shtetëror në MPJ-në e Francës, Ameli de Monshalin, në bisedë me ministrin e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, Nikolla Dimitrov, e ka përsëritur pozitën për afrimin e vendeve të ...

Franca kërkon mbizotërimin e të drejtës dhe reforma në Maqedoninë e Veriut

Flaka - 11.09.2019

Ameli de Monshalin, sekretari shtetëror në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme, në bisedimin me ministrin e Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov e përsëriti pozicionin francez për afrimin e ...

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në RMV

Flaka - 11.09.2019

Sekretari shtetëror në bisedë me shefin e diplomacisë maqedonase ka rikujtuar qëndrimin e Francës për të ruajtur stabilitetin, ekonominë dhe zhvillimin social por edhe sundimin e së drejtës në ...

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në Maqedoninë e Veriut

Botasot - 11.09.2019

Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov, sot në Francë ka realizuar takim me sekretarin shtetëror në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme të Francës, Ameli de Monshalin.