TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tiranë: Thatësira zbulon fiktivitetin e shifrave të ekonomisë në letër

VOA - 11.09.2019

Ekonomia shqiptare është duke kaluar një periudhë të vështirë, ku rritja ekonomike pritet të tkurret ndjeshëm, investimet vendase dhe të huaja janë në rënie dhe ku deficiti dhe borxhi vazhdojnë të ...

VOA: Ekonomia në krizë, thatësira zbuloi fiktivitetin e shifrave

Mapo - 11.09.2019

Zëri i Amerikës Ekonomia shqiptare është duke kaluar një periudhë të vështirë, ku rritja ekonomike pritet të tkurret ndjeshëm, investimet vendase dhe të huaja janë në rënie dhe ku deficiti dhe borxhi ...