TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rreziku nga forcat e huaja, Murrizi në Top Talk: Spekulime politike nga Presidenti Meta

Top Channel - 12.06.2019

Presidenti Meta në argumentet e tij për shtyrjen e zgjedhjeve foli edhe për një rrezik të tretë që mund të cenonte zgjedhjet dhe mund të fusnin palët në konflikt.

"10 emra e kanë kapur prej fyti", Murrizi bën deklaratën e fortë: Ja si po spekulon Meta për rrezikun nga ...

SOT - 12.06.2019

Presidenti Meta në argumentet e tij për shtyrjen e zgjedhjeve foli edhe për një rrezik të tretë që mund të cenonte zgjedhjet dhe mund të fusnin palët në konflikt.

Rrezikohemi nga forca të jashtme? Murrizi: Spekulim i Presidentit Meta…

Java News - 12.06.2019

Presidenti Meta në argumentet e tij për shtyrjen e zgjedhjeve foli edhe për një rrezik të tretë që mund të cenonte zgjedhjet dhe mund të fusnin palët në konflikt.