TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nismë për shfuqizimin e privilegjeve të politikanëve në Maqedoni (Video)

Telegrafi - 15.05.2019

Politikanët ndryshojnë, veset mbeten. Funksionet me të cilat disponojnë politikanët sjellin privilegje. Darka në restauronte elite, udhëtime në vende të ndryshme të botës dhe bonuse, para xhepi, janë ...

Nismë për shfuqizimin e privilegjeve të politikanëve në Maqedoni

Botasot - 15.05.2019

Politikanët ndryshojnë, veset mbeten. Funksionet me të cilat disponojnë politikanët sjellin privilegje. Darka në restauronte elite, udhëtime në vende të ndryshme të botës dhe bonuse, para xhepi, janë ...