TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Selim Krasniqi është i ftuari i radhës nga Specialja

Koha.net - 08.11.2019

Selim Krasniqi ish-pjesëtar i UÇK-së është i ftuari i radhës i Gjykatës Speciale. Këtë e ka bërë të ditur vetë ai, përmes një postimi në Facebook. Selimi ka shkruar se vendimi i është komunikuar ...

Gjykata Speciale e çon edhe një ftesë në Kosovë, ky është i ftuari i radhës

Botasot - 08.11.2019

Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe Trupave Mbrojtëse të Kosovës, Gjeneral Selim Krasniqi, është ftuar për intervistim nga Gjykata Speciale.

Edhe një ftesë nga Specialja, Selim Krasniqi do të intervistohet në Dhomat e Specializuara

Lajmi.net - 08.11.2019

Lajmin e ka bërë të ditur vetë ai përmes një shkrimi të gjatë në Facebook. Për hir të transparencës dhe duke mos pasur të fshehë asgjë, ju informoj qe sapo komunikova me hetues të Dhomave të ...

Selim Krasniqi i ftuari i radhës i Gjykatës Speciale

Telegrafi - 08.11.2019

Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe Trupave Mbrojtëse të Kosovës, Gjeneral Selim Krasniqi, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale.

Selim Krasniqi i ftuari i radhës i Gjykatës Speciale

Medial - 08.11.2019

Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe Trupave Mbrojtëse të Kosovës, Gjeneral Selim Krasniqi, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale.

Selim Krasniqi, i ftuari i radhës nga Specialja

Gazeta Express - 08.11.2019

Selim Krasniqi, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale. Lajmin e ka bërë të ditur vetë ai përmes një shkrimi të gjatë në Facebook. “Për hir të transparencës dhe duke mos pasur të fshehë asgjë, ...

Edhe një ftesë nga Specialja, Selim Krasniqi do të intervistohet në Dhomat e Specializuara

Medial - 08.11.2019

17:40 | 8 Nëntor 2019 Selim Krasniqi, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale. Lajmin e ka bërë të ditur vetë ai përmes një shkrimi të gjatë në Facebook.

Edhe një ftesë nga Specialja, Selim Krasniqi do të intervistohet në Dhomat e Specializuara

Zeri - 08.11.2019

Selim Krasniqi, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale. Lajmin e ka bërë të ditur vetë ai përmes një shkrimi të gjatë në Facebook. “Për hir të transparencës dhe duke mos pasur të fshehë asgjë, ...

Selim Krasniqi, i ftuari i radhës nga Specialja

Alb Portali - 08.11.2019

Selim Krasniqi, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale. Lajmin e ka bërë të ditur vetë ai përmes një shkrimi të gjatë në Facebook. “Për hir të transparencës dhe duke mos pasur të fshehë asgjë, ...

Pas Ramiz Ladrovcit, edhe një i ftuar nga Gjykata Speciale

Portalb - 08.11.2019

Selim Krasniqi ish-pjesëtar i UÇK-së është i ftuari i radhës i Gjykatës Speciale, transmeton Koha.net . Këtë e ka bërë të ditur vetë ai, përmes një postimi në Facebook.