TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ASH: “Ballancieri” i Qeverisë së RMV në vend ta mbrojë përfaqësimin e shqiptarëve, ai i diskriminon ato!

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor, zhurnal.mk – Aleanca për Shqiptarët sot nëpërjmet të të departamentit për Informim dhe Kryetarit të tij Shefik Durakut, ka reaguar me nje konferencë shtypi për një shpallje publike ...

ASH: “Ballancieri” I Qeverisë së RMV në vend ta mbrojë përfaqësimin e shqiptarëve, ai i diskriminon ato!

Ina - 08.11.2019

Aleanca për Shqiptarët sot nëpërjmet të të departamentit për Informim dhe Kryetarit të tij Shefik Durakut, ka reaguar me nje konferencë shtypi për një shpallje publike me crast ka nënvizuar se si ...