TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zbulohen në “Open” emrat e negociatorëve të PS-së dhe PD-së

Top Channel - 11.07.2019

Në emisionin “Open” në Top Channel, të ftuarit në panel lanë qartësisht të kuptohej se do të kenë negociata dhe madje nxorën edhe dy emrat e parë. Sipas tyre, negociatat do të jenë fillimisht me ...

Marrëveshje e re mes PD-PS? Zbardhen 2 emrat e negociatorëve të parë

SOT - 11.07.2019

Në emisionin “Open” të ftuarit në panel lanë qartësisht të kuptohej se do të kenë negociata dhe madje nxorën edhe dy emrat e parë. Sipas tyre, negociatat do të jenë fillimisht me nivelet e dyta, duke ...

PS e PD drejt një marrëveshje politike? Zbulohen emrat e negociatorëve

Albeu.com - 11.07.2019

Në emisionin “Open” në Top Channel, të ftuarit në panel lanë qartësisht të kuptohej se do të kenë negociata dhe madje nxorën edhe dy emrat e parë. Sipas tyre, negociatat do të jenë fillimisht me ...

Zbulohen emrat e negociatorëve të PS-së dhe PD-së

Botasot - 11.07.2019

Në emisionin “Open” në Top Channel, të ftuarit në panel lanë qartësisht të kuptohej se do të kenë negociata dhe madje nxorën edhe dy emrat e parë. Sipas tyre, negociatat do të jenë fillimisht me ...

Drejt zgjidhjes së ngërçit politik? Dalin emrat e negociatorëve të PS-së dhe PD-së

Ina - 12.07.2019

Të ftuarit në panelin e emisionit “Open” lanë qartësisht të kuptohej se do të kenë negociata dhe madje nxorën edhe dy emrat e parë. Sipas tyre, negociatat do të jenë fillimisht me nivelet e dyta, ...

Marrëveshje e re PD-PS? Dalin emrat e 2 negociatorëve të parë

BalkanWeb - 12.07.2019

Në emisionin “Open” në Top Channel, të ftuarit në panel lanë qartësisht të kuptohej se do të kenë negociata dhe madje nxorën edhe dy emrat e parë. Sipas tyre, negociatat do të jenë fillimisht me ...

Marrëveshje e re PD-PS? Dalin emrat e 2 negociatorëve të parë

Zhurnal - 12.07.2019

Tiranë, 12 korrik – Në emisionin “Open” në Top Channel, të ftuarit në panel lanë qartësisht të kuptohej se do të kenë negociata dhe madje nxorën edhe dy emrat e parë.