TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BE-SHBA, plan të ri për bisedimet tregtare

ABC News - 16.04.2019

Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara kanë gati një plan të ri për rifillimin e bisedimeve tregtare. Këtë herë propozimet kryesore vijnë nga Brukseli që ka autorizuar Komisionin të menaxhojë ...

BE-ja miraton bisedime të reja tregtare me SHBA-në

Evropaelire - 15.04.2019

Vendet e Bashkimit Evropian i miratuan planet për bisedime për tregtinë me Shtetet e Bashkuara. Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, dhe presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, janë ...

BE-SHBA, plan të ri për bisedimet tregtare

Medial - 16.04.2019

Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara kanë gati një plan të ri për rifillimin e bisedimeve tregtare. Këtë herë propozimet kryesore vijnë nga Brukseli që ka autorizuar Komisionin të menaxhojë ...

BE-ja miraton bisedime të reja tregtare me SHBA-në

Alsat - 15.04.2019

Vendet e Bashkimit Evropian i miratuan planet për bisedime për tregtinë me Shtetet e Bashkuara. Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, dhe presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, janë ...

BE-SHBA, plan të ri për bisedimet tregtare

RTSH - 16.04.2019

Vendet e Bashkimit Evropian kanë miratuar planin e ri të bisedimeve tregtare me Shtetet e Bashkuara, rreth një vit pasi presidentët Donald Trump dhe Zhan Klod Junker ranë dakord për të reduktuar ...

BE-ja miraton bisedime të reja tregtare me SHBA-në

Botasot - 15.04.2019

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, dhe presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, janë pajtuar vitin e kaluar për reduktimin e barrierave tregtare.

BE-ja miraton bisedime të reja tregtare me SHBA-në

Flaka - 15.04.2019

Vendet e Bashkimit Evropian i miratuan planet për bisedime për tregtinë me Shtetet e Bashkuara. Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, dhe presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, janë ...

BE-ja miraton bisedime të reja tregtare me SHBA-në

Lajmi.net - 15.04.2019

Vendet e Bashkimit Evropian i miratuan planet për bisedime për tregtinë me Shtetet e Bashkuara. Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, dhe presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, janë ...

BE-ja ka miratuar bisedime të reja tregtare me SHBA-në

Portalb - 15.04.2019

Vendet e Bashkimit Evropian i miratuan planet për bisedime për tregtinë me Shtetet e Bashkuara, njofton REL . Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, dhe presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude ...