TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tiranë: Dobësimi i pazakontë i euros dhe forcimi paradoksal i lekut

VOA - 14.08.2019

Gjatë këtij muaji monedha BE-së Euro arriti në Shqipëri minimumin historik përballë lekut në 12 vitet e fundit, dhe ka humbur 13-15 % të vlerës së saj përballë monedhës shqiptare në 3 vitet e fundit.

Zhvlerësimi i euros, Konfindustria: Godet fuqinë konkuruese të vendit

ABC News - 13.08.2019

Konfindustria shpreh shqetësimin për ndikimin që po jep zhvlerësimi i euros kundrejt lekut në industrinë prodhuese. Administratori i Përgjithshëm i Konfindustrias Gjergj Buxhuku në një njoftim për ...

Rënia drastike e euros, VOA: Para të pista në qarkullim

Albeu.com - 14.08.2019

Gjatë këtij muaji monedha BE-së Euro arriti në Shqipëri minimumin historik përballë lekut në 12 vitet e fundit, dhe ka humbur 13-15 % të vlerës së saj përballë monedhës shqiptare në 3 vitet e fundit.