TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tre pozicione të sigurta gjumi për gratë shtatzëna

Telegrafi - 20.09.2019

Ne shpenzojmë rreth një të tretën e jetës sonë duke fjetur, prandaj gjumi është një pjesë e rëndësishme e përditshmërisë Studimet e fundit tregojnë se ekziston një lidhje mes pozicionit të gjumit të ...

3 pozicione të gjumit që çdo shtatzënë duhet t’i praktikojë

Lajmi.net - 20.09.2019

Studimet e fundit tregojnë se është një lidhje në mes pozicionit të fjetjes së një nënë dhe të shëndetit të fëmijës. Për shkak ndryshimeve në trup, pozicionet e rregullta nuk konsiderohen të ...

Tre pozicione të sigurta gjumi për gratë shtatzëna

Botasot - 21.09.2019

Ne shpenzojmë rreth një të tretën e jetës sonë duke fjetur, prandaj gjumi është një pjesë e rëndësishme e përditshmërisë Studimet e fundit tregojnë se ekziston një lidhje mes pozicionit të gjumit të ...

3 pozicione të gjumit që çdo shtatzënë duhet t’i praktikojë

Gazeta Express - 21.09.2019

Ne e shpenzojmë një të tretën të jetës tonë, ose duke fjetur ose duke tentuar për të fjetur. Studimet e fundit tregojnë se është një lidhje në mes pozicionit të fjetjes së një nënë dhe të shëndetit ...

Tre pozicione të sigurta gjumi për gratë shtatzëna

Tetova Sot - 21.09.2019

Ne shpenzojmë rreth një të tretën e jetës sonë duke fjetur, prandaj gjumi është një pjesë e rëndësishme e përditshmërisë Studimet e fundit tregojnë se ekziston një lidhje mes pozicionit të gjumit të ...