TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Snapchat prezanton syzet e reja: Kanë dy kamera HD, një 3D dhe laramani efektesh

Lajmi.net - 14.08.2019

Për të arritur efektet 3D, ky harduer i ri përfshin jo një por dy kamera, një në secilin kënd të sipërm të jashtëm të lenteve të syzeve. Të dyja këto realizojnë fotografi në HD, dhe regjistrojnë në ...

Snap lançon versionin e ri të syzeve të realitetit të shtuar, Spectacles

PC World - 14.08.2019

Snap Inc. tha ditën e Martë se do të lançojë një version të ri të syzeve Spectacles, që do të kenë aftësi të kapin foto dhe video dhe ti ngarkojnë direkt në Snapchat.

Spectacles 3 me mundësi të realizimit të fotografive 3D

Telegrafi - 13.08.2019

Me gjeneratën e tretë të syzave të zgjuara Spectacles 3, mund të realizohen fotografi 3D, me rezolucion mjaft të lartë. Te Spectacles të reja që vijnë këtë vjeshtë, derisa porositë kanë filluar që ...

Snap lançon versionin e ri të syzeve të realitetit të shtuar, Spectacles

Medial - 14.08.2019

Snap Inc. tha ditën e Martë se do të lançojë një version të ri të syzeve Spectacles, që do të kenë aftësi të kapin foto dhe video dhe ti ngarkojnë direkt në Snapchat.

Spectacles 3 me mundësi të realizimit të fotografive 3D

Zeri - 13.08.2019

Me gjeneratën e tretë të syzave të zgjuara Spectacles 3, mund të realizohen fotografi 3D, me rezolucion mjaft të lartë. Te Spectacles të reja që vijnë këtë vjeshtë, derisa porositë kanë filluar që ...

Spectacles 3 me mundësi të realizimit të fotografive 3D

Botasot - 14.08.2019

Me gjeneratën e tretë të syzave të zgjuara Spectacles 3, mund të realizohen fotografi 3D, me rezolucion mjaft të lartë. Te Spectacles të reja që vijnë këtë vjeshtë, derisa porositë kanë filluar që ...