TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zakharova: Tensionet në veri të Kosovës "po rriten"

Evropaelire - 15.03.2019

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme të Rusisë, Maria Zakharova, tha se tensionet në veri të Kosovës janë në rritje dhe se autoritetet e Kosovës po e forcojnë kontrollin përgjatë, siç u shpreh ajo, ...

Zakharova: Kosova po ua shtrëngon lakun serbëve

Koha.net - 15.03.2019

Zëdhënësja e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë Maria Zakharova në Kosovë po “vëren masa të Qeverisë së saj që janë shtrëngim laku ndaj serbëve”, me të cilat, sipas saj, “krijohen kushtet të ...

Rusia ‘pas fijes’ së Serbisë: Tensionet në veri të Kosovës po rriten

SOT - 15.03.2019

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme të Rusisë, Maria Zakharova, tha sot se tensionet në veri të Kosovës janë në rritje dhe se autoritetet e Kosovës po e forcojnë kontrollin përgjatë, siç u shpreh ajo, ...

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme të Rusisë: Tensionet në veri të Kosovës “po rriten”

Gazeta Tema - 15.03.2019

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme të Rusisë, Maria Zakharova, tha se tensionet në veri të Kosovës janë në rritje dhe se autoritetet e Kosovës po e forcojnë kontrollin përgjatë, siç u shpreh ajo, ...

Rusia: Tensionet në veri të Kosovës po rriten

Alsat - 15.03.2019

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme të Rusisë, Maria Zakharova, tha se tensionet në veri të Kosovës janë në rritje dhe se autoritetet e Kosovës po e forcojnë kontrollin përgjatë, siç u shpreh ajo, ...

Zakharova: Tensionet në veri të Kosovës “po rriten”

Portalb - 15.03.2019

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme të Rusisë, Maria Zakharova, tha se tensionet në veri të Kosovës janë në rritje dhe se autoritetet e Kosovës po e forcojnë kontrollin përgjatë, siç u shpreh ajo, ...

Rusia: Tensionet në veri të Kosovës "po rriten"

Durres Lajm - 16.03.2019

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme të Rusisë, Maria Zakharova, tha se tensionet në veri të Kosovës janë në rritje dhe se autoritetet e Kosovës po e forcojnë kontrollin përgjatë, siç u shpreh ajo, ...