TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qytetet më të lira në Evropë

Albeu.com - 11.07.2019

Ku mund të kaloni një fundjavë jashtë vendit pa shpenzuar shumë? Një botim i kohëve të fundit ka nxjerrë qytetet evropiane më të lira për turistët. Studimi u krye fillimisht tek britanikët dhe më pas ...

Ja qytetet më të lira në Europë

Zhurnal - 11.07.2019

Ku mund të kaloni një fundjavë jashtë vendit pa shpenzuar shumë? Një botim i kohëve të fundit ka nxjerrë qytetet evropiane më të lira për turistët. Studimi u krye fillimisht tek britanikët dhe më pas ...

Ja qytetet më të lira në Europë

Lajmi.net - 11.07.2019

Studimi u krye fillimisht tek britanikët dhe më pas tek evropianët. Për të realizuar këtë klasifikim ata krahasuan çmimet e 11 produkteve në 23 qytete të ndryshme: akomodimi, ushqimi, transporti ...

Ja qytetet më të lira në Europë

Botasot - 11.07.2019

Ku mund të kaloni një fundjavë jashtë vendit pa shpenzuar shumë? Një botim i kohëve të fundit ka nxjerrë qytetet evropiane më të lira për turistët. Studimi u krye fillimisht tek britanikët dhe më pas ...

Këto janë qytetet më të lira në Evropë

Zeri - 11.07.2019

Ku mund të kaloni një fundjavë jashtë vendit pa shpenzuar shumë? Një botim i kohëve të fundit ka nxjerrë qytetet evropiane më të lira për turistët. Studimi u krye fillimisht tek britanikët dhe më pas ...