TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OBRM-PDUKM: Qytetarët po emigrojnë

Telegrafi - 22.10.2019

Nëpërmjet një njoftimi të OBRM-PDUKM-së thuhet se “qytetarët po emigrojnë, nuk kanë para dhe nuk dinë çfarë të bëjnë, për shkak se paratë në vend se të përfundojnë te qytetarët përfunduan te çantat ...

OBRM-PDUKM: Për hyrje në BE duhen reforma dhe shumë punë

Telegrafi - 22.10.2019

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, përmes një kumtese për media thekson se Zoran Zaevi dhe LSDM-ja do t’i humbin zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Ndërtimi i Qendrës së re Klinike në pikëpyetje, nëse ndryshon Qeveria projekti mund të mos realizohet

Botasot - 21.10.2019

Me shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme dhe me ndërrimin eventual të qeverisë, ndërtimi i qendrës së re klinike është në pikëpyetje. OBRM-PDUKM ishte kundër që klinika të ndërtohet në Gjorce Petrov.

Zaev: OBRM-PDUKM po ikën nga zgjedhjet

Botasot - 21.10.2019

Kryeministri Zoran Zaev në intervistë për programin “360 gradë” Alsat tha se OBRM-PDUKM po ikën nga zgjedhjet e shpejta. Dy data të ofruara në dhjetor u kundërshtuan nga opozita.

Ndërtimi i Qendrës së re Klinike në pikëpyetje, nëse ndryshon Qeveria projekti mund të mos realizohet

Telegrafi - 21.10.2019

Me shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme dhe me ndërrimin eventual të qeverisë, ndërtimi i qendrës së re klinike është në pikëpyetje. OBRM-PDUKM ishte kundër që klinika të ndërtohet në Gjorce Petrov.

OBRM-PDUKM: Për hyrje në BE duhen reforma dhe shumë punë

Botasot - 22.10.2019

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, përmes një kumtese për media thekson se Zoran Zaevi dhe LSDM-ja do t’i humbin zgjedhjet e parakohshme parlamentare.