TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kush fitoi më shumë para?/ Kompani shtetërore, banka dhe koncesionet e naftës

Top Channel - 12.06.2019

Vitin e kaluar ekonomia shqiptare shënoi rritjen më të lartë të dekadës, teksa prodhimi kombëtar u zgjerua me 4.1 për qind. Por kush ishin përfituesit më të mëdhenj nga përmirësimi i aktivitetit ...

Kush fitoi më shumë para?/ Kompani shtetërore, banka dhe koncesionet e naftës

Botasot - 12.06.2019

Vitin e kaluar ekonomia shqiptare shënoi rritjen më të lartë të dekadës, teksa prodhimi kombëtar u zgjerua me 4.1 për qind. Por kush ishin përfituesit më të mëdhenj nga përmirësimi i aktivitetit ...

Kush fitoi më shumë para? Kompani shtetërore, banka dhe koncesionet e naftës

Gazeta Tema - 12.06.2019

Vitin e kaluar ekonomia shqiptare shënoi rritjen më të lartë të dekadës, teksa prodhimi kombëtar u zgjerua me 4.1 për qind. Por kush ishin përfituesit më të mëdhenj nga përmirësimi i aktivitetit ...