TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tevdovski: Qëllimi kryesor i ribalancit të propozuar është që t'i zvogëlojë shpenzimet joproduktive

Zhurnal - 17.07.2017

Tevdovski: Qëllimi kryesor i ribalancit të propozuar është që t`i zvogëlojë shpenzimet joproduktive Shkup, 17 korrik - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe ...

Debati për rebalancin: Shkurtime drastike për fushata, udhëtime, reklamime

Portalb - 17.07.2017

Komisioni për Financim dhe Buxhet e ka filluar diskutimin për rebalancin e Buxhetit për vitin 2017. Ashtu siç tha ministri i Financave, Dragan Tevdovski, në arsyetimin e tij, ideja bazë është që të ...

Vazhdim i ri i seancës së 8-të të Kuvendit

Idividi - 17.07.2017

Shkup, 14 korrik 2017 (MIA) - Për sot është caktuar vazhdimi i ri i seancës së 8-të në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë. Deri vonë mbrëmë deputetët debatuan për Propozim llogarinë përfundimtare ...

Fillon debati kuvendor për ribalancin e Buxhetit

Idividi - 17.07.2017

Shkup, 17 korrik 2017 (MIA) - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017.

Maqedoni, opozita propozon 1 mijë amendamente për buxhetin

VOA - 16.07.2017

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të ...

Tevdovski: Ulje serioze ka tek shpenzimet për udhëtime zyrtare, reprezentacion, reklamim…

Almakos - 17.07.2017

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet sot filloi debati për Propozimin e propozuar të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017.

Fillon debati kuvendor për ribalancin e Buxhetit

Portalb - 17.07.2017

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017.

Plani i maqedonasve për ta bllokuar gjuhën shqipe

Ina - 17.07.2017

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të ...

(VIDEO) Rishikimi i buxhetit, mbi gjysëm milion euro më pak për Universitetin “Nënë Tereza”

Almakos - 15.07.2017

Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup duket se edhe për një kohë të gjatë do të ngelet pa kuadër të kompletuar. Edhe përkundër nevojës së madhe për ligjërues dhe staf akademik, në ribalansin e ri të ...

Kuvend, sot fillon debati për ribalancin e buxhetit

Alb Portali - 17.07.2017

Në Kuvend sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të buxhetit për vitin 2017. Ribalanci i propozuar nga Qeveria është në rend dite të Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet.

Plani i maqedonasve për ta bllokuar gjuhën shqipe

Lajm - 17.07.2017

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të ...

(VIDEO) Rishikimi i buxhetit, mbi gjysëm milion euro më pak për Universitetin “Nënë Tereza”

Alb Portali - 15.07.2017

Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup duket se edhe për një kohë të gjatë do të ngelet pa kuadër të kompletuar. Edhe përkundër nevojës së madhe për ligjërues dhe staf akademik, në ribalansin e ri të ...

Kuvend, vazhdon sot seanca për ribalancimin e buxhetit

Almakos - 17.07.2017

17 July Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017.

VMRO ka propozuar njëmijë amendamente për buxhetin e Maqedonisë

Koha.net - 17.07.2017

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit, transmeton Zëri i Amerikës. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar ...

Debat për ribalancin e Buxhetit për vitin 2017 në Komisionin kuvendor amë

Zhurnal - 17.07.2017

Debat për ribalancin e Buxhetit për vitin 2017 në Komisionin kuvendor amë Shkup, 17 korrik - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet sot filloi debati për ...

Plani i maqedonasve pлr ta bllokuar gjuhлn shqipe

Botasot - 17.07.2017

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të ...

Deputetët do të debatojnë për ribalancin e buxhetit për vitin 2017

Flaka - 17.07.2017

Në Kuvend sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të buxhetit për vitin 2017. Ribalanci i propozuar nga Qeveria është në rend dite të Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet.

Maqedoni: Fillon debati në Kuvend për ribalancin e Buxhetit

Shqipmedia - 17.07.2017

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017.