TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

As SWAT-i nuk i përballon dot adoleshentet amerikane (Foto)

Top Channel - 11.07.2019

Vajza me dhe pa bikini që përkulen duke çmendur djemtë e mbledhur grupe-grupe, një re tym hashashi mbi rërë dhe alkooli lumë. Ky është ai që adoleshentët amerikanë quajnë “spring break”.

As SWAT-i nuk i përballon dot adoleshentet amerikane

Botasot - 11.07.2019

Vajza me dhe pa bikini që përkulen duke çmendur djemtë e mbledhur grupe-grupe, një re tym hashashi mbi rërë dhe alkooli lumë. Ky është ai që adoleshentët amerikanë quajnë “spring break”.

As SWAT-i nuk i përballon dot adoleshentet amerikane

Tetova Sot - 11.07.2019

Vajza me dhe pa bikini që përkulen duke çmendur djemtë e mbledhur grupe-grupe, një re tym hashashi mbi rërë dhe alkooli lumë. Ky është ai që adoleshentët amerikanë quajnë “spring break”.

“Summer break”, koha kur çmenden adoleshentët amerikanë

Mapo - 11.07.2019

Rezultati? Baret dhe klubet bëjnë xhiro 2.8 milionë dollarë vetëm me koktejle, ndërsa hotelet grumbullojnë 1.44 milionë dollarë. Fotot ekskluzive të Daily Mail tregojnë çmenduritë që bëjnë ...

“Summer break”, koha kur adoleshentët amerikanë ‘çmenden’

Tetova Sot - 12.07.2019

Vajza me dhe pa bikini që përkulen duke çmendur djemtë e mbledhur grupe-grupe, një re tymi hashashi mbi rërë dhe alkooli lumë. Kjo është ajo që adoleshentët amerikanë e quajnë “summer break”.

“Summer break”, koha kur çmenden adoleshentët amerikanë – FOTO

Shqipmedia - 12.07.2019

Rezultati? Baret dhe klubet bëjnë xhiro 2.8 milionë dollarë vetëm me koktejle, ndërsa hotelet grumbullojnë 1.44 milionë dollarë. Fotot ekskluzive të Daily Mail tregojnë çmenduritë që bëjnë ...