TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KMDLNj: SBASHK’u nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe

Gazeta Express - 15.04.2019

Në takimin e sotëm që u mbajt midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura.

Bytyqi: Marrëveshje me drejtorët e Arsimit që të zëvendësohen orët e humbura

Lajmi.net - 15.04.2019

Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Shyqiri Bytyqi tha se orët e humbur gjatë grevës do të kompensohen. Bytyqi pas takimit në mes MASHT-it, SBASHK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e ...

SBASHK-u refuzon sërish ofertën e MASHT-it, për kompensimin e orëve të humbura

Telegrafi - 15.04.2019

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka konfirmuar për Telegrafin se kanë braktisur takimin e përbashkët me MASHT-in dhe DKA-të, dhe që nuk kanë arritur asnjë marrëveshje për zëvendësimin e orëve ...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

Botasot - 15.04.2019

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, gjatë një takimi me drejtorët komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBASHK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ka ...

Mospajtime për orët e humbura, SBASHK-u lëshon mbledhjen

Botasot - 15.04.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka lëshuar sallën ku ka qenë takimi 2 orësh në mes MAShT-it, SBASHK-ut dhe DKA-ve për të ardhur në një vendim final për kompensimin e ...

Bytyqi: Marrëveshje me drejtorët e Arsimit që të zëvendësohen orët e humbura

Koha.net - 15.04.2019

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi pas takimit me drejtorët komunal të arsimit ka thënë se janë marrë vesh për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës.

SBASHK-u braktis mbledhjen me MASHT-in, nuk pajtohet t’i zëvendësojë orët e humbura

Koha.net - 15.04.2019

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, dhe nënkryetarja e sindikatës, Vjollca Shala, e kanë lëshuar takimin me ministrin, Shyqiri Bytyqi, ku është ...

MASHT i fton në takim, SBASHK-u thotë se nuk i ndryshojnë qëndrimet

Koha.net - 15.04.2019

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë i ka ftuar sot në një takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës për gjetjen e një zgjidhje për orët e humbura gjatë ...

KMDLNj: SBASHK-u nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe

Botasot - 15.04.2019

Në takimin e sotëm që u mbajt midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura.

SBASHK-u refuzon sërish ofertën e MASHT-it, për kompensimin e orëve të humbura

Almakos - 15.04.2019

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka konfirmuar për Telegrafin se kanë braktisur takimin e përbashkët me MASHT-in dhe DKA-të, dhe që nuk kanë arritur asnjë marrëveshje për zëvendësimin e orëve ...

Mospajtime për orët e humbura, SBASHK-u lëshon mbledhjen

Lajmi.net - 15.04.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka lëshuar sallën ku ka qenë takimi 2 orësh në mes MAShT-it, SBASHK-ut dhe DKA-ve për të ardhur në një vendim final për kompensimin e ...

MAShT i fton në takim, SBAShK-u thotë se nuk i ndryshojnë qëndrimet

Medial - 15.04.2019

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë i ka ftuar sot në një takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës për gjetjen e një zgjidhje për orët e humbura gjatë ...

Sipas KMDLNJ-së, SBASHK-u nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe

Koha.net - 15.04.2019

KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura.

Mospajtime për orët e humbura, SBAShK-u lëshon mbledhjen

Gazeta Express - 15.04.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) ka lëshuar sallën ku ka qenë takimi 2 orësh në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për të ardhur në një vendim final për kompensimin e ...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe

Telegrafi - 15.04.2019

KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura.

Mospajtime për orët e humbura, SBAShK-u lëshon mbledhjen

Zeri - 15.04.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) ka lëshuar sallën ku ka qenë takimi 2 orësh në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për të ardhur në një vendim final për kompensimin e ...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe

Almakos - 15.04.2019

KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura.

KMDLNJ ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut

Zeri - 15.04.2019

KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura.

KMDLJ: SBAShKU nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe!

Medial - 15.04.2019

Në takimin e mbajtur sot midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura, në këtë takim ...