TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sela: BDI-në do ta dërgojmë në opozitë pas 12 Prillit

Ina - 03.12.2019

Opozita e vërtetë s’është Aleanca për Shqiptarët, por çdo qytetar. Ne synojmë ta bëjmë fitues çdo shqiptar. Nuk e kërkojmë pushtetin sepse flasim bukur, por sepse duam të udhëheqim me përgjegjësi dhe të japim llogari për veprat tona.

Ziadin Sela në fshatrat e Likovës

Flaka - 02.12.2019

Aleanca për Shqiptarët ka filluar të realizojë takime me qytetarë, aktivitete që i paraprijnë fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e parakohshme të caktuara për më 12 Prill të vitit 2020. Gjatë ditës së sotme, krerët e Aleancës kanë realizuar takime në ...

Sela: Jemi në rrugë të mbarë që të arrihet një bashkëpunim

Flaka - 02.12.2019

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, thotë se nisma për bashkërendimin e opozitës në zgjedhjet e 12 prillit është në rrugë të mbarë. Në intervistën e tij për gazetën LAJM, Sela, ka thënë se partia që drejton ai ka qëllime të sinqerta me ...

Sela: Nisma për bashkëpunim opozitar, në rrugë të mbarë

Ina - 02.12.2019

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, thotë se nisma për bashkërendimin e opozitës në zgjedhjet e 12 prillit është në rrugë të mbarë. Në intervistën e tij për gazetën LAJM, Sela, ka thënë se partia që drejton ai ka qëllime të sinqerta me ...

Sela: Nisma për bashkëpunim opozitar, në rrugë të mbarë

Shqipmedia - 02.12.2019

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, thotë se nisma për bashkërendimin e opozitës në zgjedhjet e 12 prillit është në rrugë të mbarë. Në intervistën e tij për gazetën LAJM , Sela, ka thënë se partia që drejton ai ka qëllime të sinqerta me ...

Aleanca për Shqiptarët filloi të realizojë takime me qytetarët

Medial - 03.12.2019

Shkup, 3 dhjetor 2019 Aleanca për Shqiptarët ka filluar të realizojë takime me qytetarët për të dëgjuar brengat por edhe sugjerimet e tyre, me synimin që nga afër të njihet me ta. Karvani i Aleancës ka filluar këto takime nga fshatrat e komunës së ...