TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ivanovska: Hapi i parë i Komisionit për Antikorrupsion do të jetë ballafaqimi me zgjedhjet presidenciale

Telegrafi - 11.02.2019

Kryetarja e Komisionit Shtetëror për parandalimin e korrupsionit, Biljana Ivanovska, në intervistë për “1Tv” njofton për punën transparente, njëjtë siç ka qenë transparente dhe konkursi për ...

Ivanovska: Askush sa nga pushteti, as nga opozita nuk më ka uruar për përzgjedhjen, kjo është shenjë e mirë

Flaka - 11.02.2019

Kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit, Biljana Ivanovska, paralajmëroi punë transparente, ashtu siç ka qenë transparent edhe konkursi publik për zgjedhje të anëtarëve, ...

Ivanovska: Hapi i parë i Komisionit për Antikorrupsion do të jetë ballafaqimi me zgjedhjet presidenciale

Botasot - 12.02.2019

Kryetarja e Komisionit Shtetëror për parandalimin e korrupsionit, Biljana Ivanovska, në intervistë për “1Tv” njofton për punën transparente, njëjtë siç ka qenë transparente dhe konkursi për ...