TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

​Ndahet nga jeta albanologu gjerman Vilfrid Fidler

Alsat - 11.09.2019

Ka ndërruar jetë, në moshën 86 vjeçare, Vilfrid Fidler (Wilfried Fiedler), gjuhëtari i shquar gjerman, njëri nga albanologët më të rëndësishëm të kohës sonë.

Ndahet nga jeta albanologu gjerman Vilfrid Fidler

Botasot - 11.09.2019

Ka ndërruar jetë, në moshën 86 vjeçare, Vilfrid Fidler (Wilfried Fiedler), gjuhëtari i shquar gjerman, njëri nga albanologët më të rëndësishëm të kohës sonë.

Ndahet nga jeta albanologu gjerman Vilfrid Fidler

Gazeta Express - 11.09.2019

Ka ndërruar jetë, në moshën 86 vjeçare, Vilfrid Fidler (Wilfried Fiedler), gjuhëtari i shquar gjerman, njëri nga albanologët më të rëndësishëm të kohës sonë.

Lajm i hidhur! Ndahet nga jeta albanologu i njohur

SOT - 11.09.2019

Albanologjia në Gjermani tronditet rishtas këtë vit me një ngjarje të hidhur. Largohet papritur prej nesh Wilfried Fiedler, i mirënjohur në diskursin kulturor intelektual shqiptar dhe ballkanik si ...

Ndahet nga jeta albanologu Wilfried Fiedler

Java News - 11.09.2019

Albanologjia në Gjermani tronditet rishtas këtë vit me një ngjarje të hidhur. Largohet papritur prej nesh Wilfried Fiedler, i mirënjohur në diskursin kulturor intelektual shqiptar dhe ballkanik si ...

Ndahet nga jeta albanologu gjerman Vilfrid Fidler

Tetova Sot - 11.09.2019

Ka ndërruar jetë, në moshën 86 vjeçare, Vilfrid Fidler (Wilfried Fiedler), gjuhëtari i shquar gjerman, njëri nga albanologët më të rëndësishëm të kohës sonë.

Ndahet nga jeta albanologu gjerman Vilfrid Fidler

Zeri - 11.09.2019

Ka ndërruar jetë, në moshën 86 vjeçare, Vilfrid Fidler (Wilfried Fiedler), gjuhëtari i shquar gjerman, njëri nga albanologët më të rëndësishëm të kohës sonë.