TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MMP ndihmon pastrimin e Lepencit në Han të Elezit

Koha.net - 10.08.2018

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, sot kanë nënshkruar një Marrëveshje ...

Ndahen 50 mijë euro për pastrimin e Lepencit nga azbesti

Lajmi.net - 10.08.2018

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi dhe kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për projektin e pastrimit të ...

Hani i Elezit mbështetet nga Ministria e Mjedisit me 50 mijë euro për largimin e azbestit

Telegrafi - 10.08.2018

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, sot kanë nënshkruar një Marrëveshje ...

Ndahen 50 mijë euro për pastrimin e Lepencit nga azbesti

Medial - 10.08.2018

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi dhe kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për projektin e pastrimit të ...

50 mijë euro për pastrimin e Lepencit nga azbesti

Lajmi.net - 10.08.2018

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, sot kanë nënshkruar një Marrëveshje ...

Ndahen 50 mijë euro për pastrimin e Lepencit nga azbesti

Botasot - 10.08.2018

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi dhe kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për projektin e pastrimit të ...