TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kura me 40 arra të gjelbra të pabëra – Për tiroidet dhe gjakun

Mapo - 14.05.2019

Në treg kanë dalë arrat e gjelbra të pabëra të cilat ofrojnë vlera vërtet të rëndësishme për shëndetin. Ju tregojmë se kur bashkoni arrat e gjelbra me mjaltë, ju arrini të përgatisni një shurup me ...

Kura me 40 arra të gjelbra të pabëra – Për tiroidet dhe gjakun

Portalb - 15.05.2019

Në treg kanë dalë arrat e gjelbra të pabëra të cilat ofrojnë vlera vërtet të rëndësishme për shëndetin. Ju tregojmë se kur bashkoni arrat e gjelbra me mjaltë, ju arrini të përgatisni një shurup me ...

Arrat e gjelbra dhe mjalti, ilaçi më i mirë për shëndetin tuaj

Koha.net - 16.05.2019

Në treg kanë dalë arrat e gjelbra të pabëra të cilat ofrojnë vlera vërtet të rëndësishme për shëndetin. Nëse bashkoni arrat e gjelbra me mjaltë, ju arrini të përgatisni një shurup me vlera të ...