TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Merkel: Marrëveshja BE-Turqi për emigrantët, nuk po funksionon siç duhet

Top Channel - 12.01.2019

Kancelarja gjermane Angela Merkel tha të premten se marrëveshja midis Bashkimit Evropian dhe Turqisë për të frenuar flukset masive të emigrantëve, është jofunksionale dhe kritikoi sistemin ligjor të ...

Merkel: Marrëveshja BE-Turqi për emigrantët, nuk po funksionon siç duhet

Botasot - 12.01.2019

Kancelarja gjermane Angela Merkel tha të premten se marrëveshja midis Bashkimit Evropian dhe Turqisë për të frenuar flukset masive të emigrantëve, është jofunksionale dhe kritikoi sistemin ligjor të ...

Merkel: Marrëveshja BE-Turqi për emigrantët, nuk po funksionon siç duhet

Medial - 12.01.2019

Kancelarja gjermane Angela Merkel tha të premten se marrëveshja midis Bashkimit Evropian dhe Turqisë për të frenuar flukset masive të emigrantëve, është jofunksionale dhe kritikoi sistemin ligjor të ...