TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Haradinaj në Kamenicë, takon fermerët dhe hap fushatën e korrje-shirjeve

Telegrafi - 12.07.2019

Kryeministri Ramush Haradinaj sot do të vizitojë Komunën e Kamenicës. Fillimisht, shefi i ekzekutivit kosovar do të vizitojë fermën e lopëve të fermerit Blerim Aliu në fshatin Zajqec, i cili është ...

Haradinaj në Kamenicë, takon fermerët dhe hap fushatën e korrje-shirjeve

Botasot - 12.07.2019

Kryeministri Ramush Haradinaj sot do të vizitojë Komunën e Kamenicës. Fillimisht, shefi i ekzekutivit kosovar do të vizitojë fermën e lopëve të fermerit Blerim Aliu në fshatin Zajqec, i cili është ...

Haradinaj takon fermerët, hap fushatën e korrje-shirjeve

Gazeta Express - 12.07.2019

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, sot do të vizitojë Komunën e Kamenicës. Ai fillimisht pritet që ta vizitojë një fermer në fshatin Zajqec, i cili është përfitues i programeve mbështetëse nga ...

Haradinaj takon fermerët, hap fushatën e korrje-shirjeve

Lajmi.net - 12.07.2019

Ai fillimisht pritet që ta vizitojë një fermer në fshatin Zajqec, i cili është përfitues i programeve mbështetëse nga Qeveria e Kosovës, ndërkaq më pas do të vizitojë edhe fabrikën e ujit “Zajqeci”.