TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sëmundjet që shëron lëkura e mollës, ndër to tensioni i lartë

BalkanWeb - 14.02.2018

Hipertensioni konsiderohet të jetë një “sëmundje e heshtur”. Ajo sulmon shumë njerëz në ditët e sotme për shkak të stresit, dietës së dobët dhe pirjes së duhanit.

Sëmundjet që shëron lëkura e mollës, ndër to tensioni i lartë

SOT - 14.02.2018

Hipertensioni konsiderohet të jetë një “sëmundje e heshtur”. Ajo sulmon shumë njerëz në ditët e sotme për shkak të stresit, dietës së dobët dhe pirjes së duhanit.

Ja sëmundjet që shëron lëkura e mollës

Lajmi.net - 14.02.2018

Hipertensioni konsiderohet të jetë një “sëmundje e heshtur”. Ajo sulmon shumë njerëz në ditët e sotme për shkak të stresit, dietës së dobët dhe pirjes së duhanit.

Njihuni me sëmundjet që shëron lëkura e mollës

Albeu.com - 14.02.2018

Hipertensioni konsiderohet të jetë një “sëmundje e heshtur”. Ajo sulmon shumë njerëz në ditët e sotme për shkak të stresit, dietës së dobët dhe pirjes së duhanit.