TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tahiri nënshkroi Memorandum me KMDLNJ-në për monitorimin e Shërbimit Korrektues

Lajmi.net - 07.12.2017

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka nënshkruar sot Memorandum të Bashkëpunimit me kryetarin e Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, Behxhet Shala, për monitorimin e punës ...

Tahiri: Do ta rrisim sigurinë në burgje

Zhurnal - 07.12.2017

Tahiri: Do ta rrisim sigurinë në burgje Prishtinë, 7 dhjetor - Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka vizituar sot Burgun e Sigurisë së Lartë, ku ka parë nga afër funksionimin, menaxhimin dhe ...

Tahiri: Nuk do të lejojmë radikalizmin në burgje

Lajmi.net - 07.12.2017

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, dhe kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, Behxhet Shala, kanë nënshkruar memorandum për monitorimin e punës së Shërbimit ...

Nënshkruhet memorandum me KMDLNJ për monitorimin e Shërbimit korrektues

Kosova Live - 07.12.2017

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka nënshkruar sot Memorandum të Bashkëpunimit me kryetarin e Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, Behxhet Shala, për monitorimin e punës ...

Tahiri i përkushtuar për rritjen e sigurisë në burgje

Telegrafi - 07.12.2017

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka vizituar sot Burgun e Sigurisë së Lartë, ku ka parë nga afër funksionimin, menaxhimin dhe respektimin e të drejtave të të burgosurve.

MD e KMDLNJ me memorandum për monitorimin e Shërbimit Korrektues

Koha.net - 07.12.2017

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka nënshkruar sot memorandum të bashkëpunimit me kryetarin e Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, Behxhet Shala, për monitorimin e punës ...

Ministri Tahiri i përkushtuar për rritjen e sigurisë në burgje

Koha.net - 07.12.2017

Prishtinë, 7 dhjetor – Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka vizituar sot Burgun e Sigurisë së Lartë, ku ka parë nga afër funksionimin, menaxhimin dhe respektimin e të drejtave të të burgosurve.

MD-KMDLNJ nënshkruan memorandum për monitorimin e Shërbimit Korrektues

Zhurnal - 07.12.2017

MD-KMDLNJ nënshkruan memorandum për monitorimin e Shërbimit Korrektues Prishtinë, 7 dhjetor - Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka nënshkruar sot Memorandum të Bashkëpunimit me kryetarin e ...