TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zaev nga Gjeneva: BE dërgoi sinjal se për rajonin nuk ka alternativë tjetër

Medial - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – BE-ja dërgoi sinjal se për rajonin nuk ka alternativë tjetër përveç integrimit në Union. Proceset duhet të vazhdojnë sepse ekziston mundësia për zhvillim të ...

Zaev nga Gjeneva: BE dërgoi sinjal se për rajonin nuk ka alternativë tjetër

Tetova Sot - 08.11.2019

BE-ja dërgoi sinjal se për rajonin nuk ka alternativë tjetër përveç integrimit në Union. Proceset duhet të vazhdojnë sepse ekziston mundësia për zhvillim të nacionalizmit, populizmit dhe ...

Forumi i Davos, Zaev: BE sinjalizon se për rajonin nuk ka alternativë tjetër

Java News - 08.11.2019

Bashkimi Europian sinjalizoi se për rajonin nuk ka alternativë tjetër përveç integrimit në Union. Proceset duhet të vazhdojnë sepse ekziston mundësia për zhvillimin e nacionalizmit, populizmit dhe ...

Zaev: BE sinjalizon se për rajonin nuk ka alternativë tjetër

Botasot - 08.11.2019

Bashkimi Evropian sinjalizoi se për rajonin nuk ka alternativë tjetër përveç integrimit në Union. Proceset duhet të vazhdojnë sepse ekziston mundësia për zhvillimin e nacionalizmit, populizmit dhe ...