TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Miliona fjalëkalime të Facebook janë ekspozuar

Kosova Live - 22.03.2019

Fjalëkalimet e miliona përdoruesve të Facebook-ut ishin të qasshme për deri në 20,000 punonjës të rrjetit social, sipas raportimeve. Hulumtuesi i sigurisë Brian Krebs dha lajmin në lidhje me ...

Tjetër skandal, ja kush mund ta lexojë fjalëkalimin tuaj në Facebook

Tetova Sot - 22.03.2019

Facebook ka njoftuar qindra miliona përdorues se fjalëkalimet e tyre janë ruajtur në bazën e të dhënave nga kompania me tekst, duke vënë kështu sigurinë e shumë llogarive në rrezik.

600 milion llogari në rrezik, ndryshoni fjalëkalimin e Facebook-ut

Albeu.com - 22.03.2019

Facebook ka dështuar sërish në sigurinë kibernetike, që do të thotë se duhet të konsideroni mundësinë për të ndryshuar fjalëkalimin në këtë rrjet social.

Miliona fjalëkalime ekspozohen nga Facebook

Zeri - 21.03.2019

Kur është puna tek Facebook dhe siguria private duket se skandalet vetëm po shkojnë duke u shtuar. I fundit është zbuluar nga faqja e sigurisë KrebsOnSecurity, e cila ka dhënë alarmin për miliona ...

Punëtorët e Facebook-ut kishin qasje në fjalëkalimet e milionave përdoruesve

Koha.net - 21.03.2019

Facebook ka thënë të ënjtën se ka zgjidhur anomalinë që ekspozoi fjalëkalimet e miliona përdoruesve për të ruajtur një format të lexueshëm brenda sistemeve të saj të brendshme për punonjësit e saj.

Facebook vendos aksidentalisht qindra-miliona fjalëkalime në vend të pasigurt

Botasot - 21.03.2019

Mijëra punonjës të Facebook mund të kenë pasur qasje në fjalëkalimet e përdoruesve të Facebook dhe Instagram. Facebook ka ruajtur qindra-miliona fjalëkalime përdoruesish në skedarë të thjeshtë, ka ...

20,000 punonjës të Facebook kanë parë 600 milionë fjalëkalime përdoruesish

PC World - 21.03.2019

Nuk duhet të përbëjë çudi sepse janë shndërruar në një fenomen të zakonshëm skandalet e sigurisë dhe privatësisë së Facebook. Së fundit kompania tha ditën e sotme se ka zbuluar në Janar se disa ...

Fjalëkalimet e 600 miliona përdoruesve të “Facebook” ishin publike që nga viti 2012

Java News - 21.03.2019

Fjalëkalimet e qindra miliona përdoruesve të Facebook dhe Instagram mund të jenë ekspozuar si pasojë e një mbikëqyrje nga kompania e rrjeteve sociale.

Ndryshoni fjalëkalimin e Facebook urgjent, ja çfarë ka ndodhur me gjigandin social

SOT - 22.03.2019

Facebook ka dështuar sërish në sigurinë kibernetike, që do të thotë se duhet të konsideroni mundësinë për të ndryshuar fjalëkalimin në këtë rrjet social.

Facebook vendos aksidentalisht qindra-miliona fjalëkalime në vend të pasigurt

Tetova Sot - 21.03.2019

Mijëra punonjës të Facebook mund të kenë pasur qasje në fjalëkalimet e përdoruesve të Facebook dhe Instagram. Facebook ka ruajtur qindra-miliona fjalëkalime përdoruesish në skedarë të thjeshtë, ka ...

20,000 punonjës të Facebook kanë parë 600 milionë fjalëkalime përdoruesish

Medial - 21.03.2019

Nuk duhet të përbëjë çudi sepse janë shndërruar në një fenomen të zakonshëm skandalet e sigurisë dhe privatësisë së Facebook. Së fundit kompania tha ditën e sotme se ka zbuluar në Janar se disa ...

Fjalëkalimet e miliona përdoruesve, publike për 7 vite me radhë

Mapo - 22.03.2019

Fjalëkalimet e qindra miliona përdoruesve të Facebook dhe Instagram mund të jenë ekspozuar si pasojë e një mbikëqyrje nga kompania e rrjeteve sociale.