TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bekteshi: Një mjedis më të favorshëm biznesi për gratë Sipërmarrëse

Tetova Sot - 16.05.2019

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ishte pjesë e Forumit rajonal të biznesit për gratë sipërmarrëse organizuar nga Programi për gratë sipërmarrëse të Ballkanit Perëndimor, me qëllim të ...

Biznes forum për gra sipërmarrëse nga Ballkani Perëndimor

Tetova Sot - 16.05.2019

Në Shkup sot do të mbahet Biznes forum për gra sipërmarrëse nga Ballkani perëndimor në të cilin do të promovohet sipërmarrësia e grave. Ngjarja do të mundësojë që gratë kryesore sipërmarrëse nga ...

Sipërmarrësia sociale, autoritetet: Duhet mbështetur më shumë

Flaka - 15.05.2019

Sipërmarrësia sociale dhe ndërmarrjet sociale janë të pakta në numër, por nevoja për to është në rritje. Kjo nga fakti i thjeshtë, sepse ndërmarrjet e tilla kanë një target të caktuar punësimesh dhe ...

Bekteshi: Deri tani ne kemi bashkëfinancuar 17 projekte për nxitjen, promovimin dhe zhvillimin e sipërmarrjeve sociale

Tetova Sot - 15.05.2019

„”Themelimi i një rrjeti nacional të Ndërmarrjeve sociale” ishte tema e ngjarjes së sotme organizuar nga Asociacioni për hulumtim, komunikim dhe zhvillim “Pablik”, të cilën e hapën përfaqësues të ...

Bekteshi: Një mjedis më të favorshëm biznesi për gratë Sipërmarrëse

Portalb - 16.05.2019

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ishte pjesë e Forumit rajonal të biznesit për gratë sipërmarrëse organizuar nga Programi për gratë sipërmarrëse të Ballkanit Perëndimor , me qëllim të ...

Bekteshi:Një mjedis më të favorshëm biznesi për gratë Sipërmarrëse

Flaka - 16.05.2019

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ishte pjesë e Forumit rajonal të biznesit për gratë sipërmarrëse organizuar nga Programi për gratë sipërmarrëse të Ballkanit Perëndimor, me qëllim të ...