TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Instagram shton si veçori të re disa efekte të pazakonta

Lajmi.net - 14.08.2019

Mjeti i ri lejon përdoruesit të dizajnojnë dhe të shtojnë objekte në realitet, të cilat mund t’i përfshijnë në ‘My Story’, transmeton lajmi.net. Realiteti i ndërhyrë është një lloj teknologjie që ...

Instagram tani ju lejon krijimin e filtrave personal, me Spark AR

Telegrafi - 14.08.2019

Facebook tha në fillim të këtij viti se platforma e tyre Spark AR për krijimin e efekteve të realitetit të shtuar do të zgjeronte shtrirjen në Instagram për t’i lënë komunitetit të publikojë filtrat ...

Tani çdokush mund të krijojë vetë filtrat në Instagram

PC World - 13.08.2019

Mjeti i Facebook për shtimin e efekteve, Spark AR, tani lejon çdokënd të bëjë filtra të personalizuara dhe efekte të tjera për Stories në Instagram. Platforma ishte dikur e limituar vetëm për krijues ...

Instagram tani ju lejon krijimin e filtrave personal, me Spark AR

Botasot - 14.08.2019

Facebook tha në fillim të këtij viti se platforma e tyre Spark AR për krijimin e efekteve të realitetit të shtuar do të zgjeronte shtrirjen në Instagram për t’i lënë komunitetit të publikojë filtrat ...

Tani çdokush mund të krijojë vetë filtrat në Instagram

Zhurnal - 14.08.2019

Mjeti i Facebook për shtimin e efekteve, Spark AR, tani lejon çdokënd të bëjë filtra të personalizuara dhe efekte të tjera për Stories në Instagram. Platforma ishte dikur e limituar vetëm për krijues ...

Instagram tani ju lejon krijimin e filtrave personal, me Spark AR

Tetova Sot - 14.08.2019

Facebook tha në fillim të këtij viti se platforma e tyre Spark AR për krijimin e efekteve të realitetit të shtuar do të zgjeronte shtrirjen në Instagram për t’i lënë komunitetit të publikojë filtrat ...

Instagram tani ju lejon krijimin e filtrave personal, me Spark AR

Flaka - 14.08.2019

Facebook tha në fillim të këtij viti se platforma e tyre Spark AR për krijimin e efekteve të realitetit të shtuar do të zgjeronte shtrirjen në Instagram për t’i lënë komunitetit të publikojë filtrat ...