TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aksidentet, më shumë viktima; Policia: Shkak, shpejtësia, alkooli dhe kalimtarët e pakujdesshëm

Top Channel - 16.05.2019

Aksidentet me pasoja tragjike kanë një tendencë në rënie gjatë vitit 2019. Të dhënat në katër muajt e parë flasin për 36 aksidente më pak. Ulje ka pasur edhe në numrin e të plagosurve, por numri i ...

Aksidentet, më shumë viktima; Policia: Shkak, shpejtësia, alkooli dhe kalimtarët e pakujdesshëm

Botasot - 16.05.2019

Aksidentet me pasoja tragjike kanë një tendencë në rënie gjatë vitit 2019. Të dhënat në katër muajt e parë flasin për 36 aksidente më pak. Ulje ka pasur edhe në numrin e të plagosurve, por numri i ...

Ulet nurmi i aksidenteve por shtohet numri i viktimave, policia tregon arsyet e pasojave fatale

Java News - 16.05.2019

Aksidentet me pasoja tragjike kanë një tendencë në rënie gjatë vitit 2019. Të dhënat në katër muajt e parë flasin për 36 aksidente më pak. Ulje ka pasur edhe në numrin e të plagosurve, por numri i ...