TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kongresi Botëror Maqedonas: Miliona në lojë për të siguruar 2/3, të kenë kujdes

Lajm - 14.09.2018

Ata thonë se marrëveshja e arritur me Greqinë është anti-kushtetues dhe e kërcnon identitetin dhe gjuhën maqedone. Nga KBM thonë qytetarët janë nën presione dhe kercënime madje thonë edhe se ...

Kongresi Botëror Maqedonas kërkon që Ivanov të mos e pranojë marrëveshjen me Greqinë

Telegrafi - 14.09.2018

Kongresi Botëror Maqedonas (KBM) që udhëhiqet nga Todor Petrov do ta bojkotojë referendumin, ndërsa do të udhëheqë edhe fushatë “Bojkotoj, do të thotë nuk votoj”.

Kongresi Botëror Maqedonas kërkon që Ivanov të mos e pranojë marrëveshjen me Greqinë

Botasot - 14.09.2018

Kongresi Botëror Maqedonas (KBM) që udhëhiqet nga Todor Petrov do ta bojkotojë referendumin, ndërsa do të udhëheqë edhe fushatë “Bojkotoj, do të thotë nuk votoj”.

Kongresi Botëror Maqedonas kërkon që Ivanov të mos e pranojë marrëveshjen me Greqinë

Tetova Sot - 14.09.2018

Kongresi Botëror Maqedonas (KBM) që udhëhiqet nga Todor Petrov do ta bojkotojë referendumin, ndërsa do të udhëheqë edhe fushatë “Bojkotoj, do të thotë nuk votoj”.