TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bashkim Bakiu gëzon mbështjetjen e pjesëtarëve të shoqërisë civile, afaristëve dhe profesorëve (Video)

Almakos - 12.10.2017

Dje në Saraj, kandidati i Lëvizjes BESA për kryetar komune, Bashkim Bakiu, së bashku me këshilltarët komunal, kanë realizuar tubimin qendror me banorët e ...

“Pjesëtarët e shoqërisë civile, afaristët, profesorët e mbështesin Bashkim Bakiun në Saraj” (VIDEO)

Almakos - 12.10.2017

Dje në Saraj, kandidati i Lëvizjes BESA për kryetar komune, Bashkim Bakiu, së bashku me këshilltarët komunal, kanë realizuar tubimin qendror me banorët e Sarajit.

“Sonte Bashkim Bakiu me Lëvizjen BESA e vulosën fitoren në Saraj” (FOTO)

Almakos - 11.10.2017

Sonte në Saraj, Lëvizja BESA ka patur tubimin qendror ku është bërë promovimi i kandidatit për kryetar komune, Bashkim Bakiun, listën për këshilltarë, dhe janë shpalosur projektet e BESËS konkrete ...

Kasami në Saraj: Do të sjellim zhvillim nëpër komunat shqiptare

Almakos - 11.10.2017

Lëvizja BESA në kuadër të fushatës zgjedhore për zgjedhjet lokale të 15-të tetorit është ndalur në Saraj të Shkupit. Kandidati i kësaj partie për kryetar komune, Bashkim Bakiu, u tha të pranishmive ...

Tubimi qendror i Lëvizjes BESA në Saraj

Antpress - 12.10.2017

Dje në Saraj, kandidati i Lëvizjes BESA për kryetar komune, Bashkim Bakiu, së bashku me këshilltarët komunal, kanë realizuar tubimin qendror me banorët e Sarajit.

Lëvizja Besa – Saraj reagon ndaj shkeljes së vazhdueshme të marrëveshjes për zgjedhje fer dhe demokratike që po bën BDI

Almakos - 11.10.2017

Lëvizja Besa dega Saraj reagon ndaj “shkeljes së vazhdueshme të marrëveshjes për zgjedhje fer dhe demokratike që po bën BDI në komunën e Sarajit në bashkëpunim me partnerin e tyre Koce Trajanovskin e ...

Lëvizja BESA – Saraj: Rrugët e Sarajit po asfaltohen me asfalt të kualitetit më të dobët

Lajm - 11.10.2017

Lëvizja Besa dega Saraj nuk është e brengosur vetëm për shkeljen e ligjit në komunën e Sarajit, ku po realizohen punime infrastrukturore nga komuna edhe pse ka filluar fushata parazgjedhore.

Kasami: Do të sjellim zhvillim nëpër komunat shqiptare

Ina - 11.10.2017

Lëvizja BESA sonte është ndalur në Saraj të Shkupit në kuadër të fushatës zgjedhore. Kandidati i kësaj partie për kryetar komune, Bashkim Bakiu, u tha të pranishmive se nëse zgjidhet në krye të ...

BESA e Sarajit i reagon BDI-së

Ina - 11.10.2017

Lëvizja Besa dega Saraj reagon ndaj “shkeljes së vazhdueshme të marrëveshjes për zgjedhje fer dhe demokratike që po bën BDI në komunën e Sarajit në bashkëpunim me partnerin e tyre Koce Trajanovskin e ...

Lëvizja BESA – Saraj: Rrugët e Sarajit po asfaltohen me asfalt të kualitetit më të dobët

Almakos - 11.10.2017

Lëvizja Besa dega Saraj nuk është e brengosur vetëm për shkeljen e ligjit në komunën e Sarajit, ku po realizohen punime infrastrukturore nga komuna edhe pse ka filluar fushata parazgjedhore.

Kreu i Lëvizjes BESA, Kasami: Do të sjellim zhvillim nëpër komunat shqiptare

Zhurnal - 12.10.2017

Kreu i Lëvizjes BESA, Kasami: Do të sjellim zhvillim nëpër komunat shqiptare Saraj, 11 tetor - Lëvizja BESA sonte është ndalur në Saraj të Shkupit në kuadër të fushatës zgjedhore.

Kasami: Do të sjellim zhvillim nëpër komunat shqiptare

Idividi - 12.10.2017

Shkup, 11 tetor 2017 (MIA) - Lëvizja BESA sonte në kuadër të fushatës zgjedhore për zgjedhjet lokale të 15-të tetorit është ndalur në Saraj të Shkupit.

Kasami në Saraj: Do të sjellim zhvillim nëpër komunat shqiptare

Botasot - 12.10.2017

Lëvizja BESA në kuadër të fushatës zgjedhore për zgjedhjet lokale të 15-të tetorit është ndalur në Saraj të Shkupit. Kandidati i kësaj partie për kryetar komune, Bashkim Bakiu, u tha të pranishmive ...