TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekonomistët nuk pajtohen me Eurobondin e ri

Alsat - 13.01.2018

Lëshimi i Eurobondit të ri prej gjysmë miliard euro në fillim të këtij viti, sipas ekonomistëve hap dyshime për ekonominë e vendit. Ata dyshojnë se ka probleme me të ardhurat dhe në mbledhjen e ...

Vlerësim ekspertësh – për çfarë do të harxhohen paratë nga eurobondi?

Flaka - 12.01.2018

Lëshimi i Eurobondit sipas ekonomistëve u njoftua dhe pritej. Interesi i ulët i kamatës vlerësohet të jetë një sukses, por ka disa pyetje rreth mënyrës në të cilën do të shpenzohen paratë.

Tevdovski: Eurobondi është për pagat dhe borxhet

Alsat - 12.01.2018

Paratë nga eurobondi i ri i lëshuar dje, do të shpenzohen për mbulimin e deficitit buxhetor, për paga më të larta në Shëndetësi dhe Arsim, për të punësuarit në ARM dhe për procesin e aderimit NATO.

Tevdovski: Eurobonoja është për kthimin e borxheve të vjetra

Idividi - 12.01.2018

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - Mjetet nga eurobonoja e lëshuar dje do të shfrytëzohet për mbulimin e deficitit buxhetor, për rroga më të mëdha në arsim dhe shëndetësim, për intensifikim të investimeve ...

Tevdovski: Borxhi me normë më të ulët interesi, për kthimin e borxheve të vjetra (Video)

Telegrafi - 12.01.2018

Pas marrjes së borxhit të ri prej 500 milionë euro nga Qeveria e Maqedonisë, borxh ky që duhet të kthehet për 7 vite, ministri i Financave, Dragan Tevdovski thotë se qytetarët nuk duhet të ...

Maqedonia lëshoi eurobondin e gjashtë me normë interesi më të ulët historikisht prej 2,75%

Flaka - 12.01.2018

Republika e Maqedonisë në tregun ndërkombëtar të kapitalit sot lëshoi eurobondin me vlerë 500 milion euro me afat të maturimit prej shtatë vitesh dhe normë interesi 2,75%.

Maqedoni, borxh ri me vlerë prej gjysmë miliardë euro

Portalb - 11.01.2018

Ministria e Financave në tregun ndërkombëtar të kapitalit lëshoi eurobond në shumë prej gjysmë miliardë euro me afat të mbërritjes prej shtatë vitesh dhe normë interesi prej 2,75 %.

Tevdovski: Eurobondi është për pagat dhe borxhet

Flaka - 12.01.2018

Paratë nga eurobondi i ri i lëshuar dje, do të shpenzohen për mbulimin e deficitit buxhetor, për paga më të larta në Shëndetësi dhe Arsim, për të punësuarit në ARM dhe për procesin e aderimit NATO.

Tevdovski: Borxhi me normë më të ulët interesi, për kthimin e borxheve të vjetra (Video)

Almakos - 12.01.2018

Pas marrjes së borxhit të ri prej 500 milionë euro nga Qeveria e Maqedonisë, borxh ky që duhet të kthehet për 7 vite, ministri i Financave, Dragan Tevdovski thotë se qytetarët nuk duhet të ...

Maqedoni, borxh ri me vlerë prej gjysmë miliardë euro

Lajm - 11.01.2018

Ministria e Financave në tregun ndërkombëtar të kapitalit lëshoi eurobond në shumë prej gjysmë miliardë euro me afat të mbërritjes prej shtatë vitesh dhe normë interesi prej 2,75 %.

Tevdovski: Eurobondi është për pagat dhe borxhet

Portalb - 12.01.2018

Paratë nga eurobondi i ri i lëshuar dje, do të shpenzohen për mbulimin e deficitit buxhetor, për paga më të larta në Shëndetësi dhe Arsim, për të punësuarit në ARM dhe për procesin e aderimit NATO.