TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pribe nuk komenton situatën aktuale politike në vend

Alsat - 11.09.2019

Që të ketë sundim të ligjit nevojitet qeverisje e mirë dhe politikanë të pavarur që janë të gatshëm të zbatojnë reforma. Ky është mesazhi i dërguar nga eksperti ligjor i Komisionit Evropian Rajnhard ...

Pribe: Duhet vullnet politik për qeverisjen e së drejtës

Flaka - 11.09.2019

Kështu thekson eksperti juridik nga Komisioni Evropian, Rejnhard Pribe. Sipas Pribe-së, fakti që vet anëtarët e BE-së kanë defekte në sundimin e së drejtës, bën që të mos ketë tolerancë për këtë ...

Presidenti Pendarovski u takua me Priben

Medial - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Presidenti Stevo Pendarovski sot ka pasur takim me Rajnhard Pribe, ish drejtor në Komisionin Evropian dhe udhëheqës i grupit të ekspertëve për çështje sistemore në ...

Pribe: Për sundimin e së drejtës në RMV, duhen politikanë të pavarur

Portalb - 11.09.2019

“Për sundimin e së drejtës në Republikën e Maqedonisë së Veriut(RMV), duhen politikanë të pavarur”, kështu deklaroi eksperti i drejtësisë nga Komisioni Evropian(KE), Rajnhard Pribe sot në konferencën ...

Pribe: Maqedonisë i duhen politikanë të pavarur për sundimin e së drejtës

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – Zhurnal.mk – Eksperti i drejtësisë nga Komisioni Evropian Rajnhard Pribe vlerëson se kusht i vetëm i sundimit të së drejtës në vend janë politikanët e pavarur.

Pribe: Vendit i duhen politikanë të pavarur për sundimin e së drejtës

Alsat - 11.09.2019

Eksperti i drejtësisë nga Komisioni Evropian Rajnhard Pribe vlerëson se kusht i vetëm i sundimit të së drejtës në vend janë politikanët e pavarur. Ata duhen të kenë vullnet politik për të ...

Pribe: Politikanë të pavarur kusht për qeverisje të së drejtës

Medial - 11.09.2019

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni ...

Presidenti Pendarovski u takua me Priben

Tetova Sot - 11.09.2019

Presidenti Stevo Pendarovski sot ka pasur takim me Rajnhard Pribe, ish drejtor në Komisionin Evropian dhe udhëheqës i grupit të ekspertëve për çështje sistemore në sferën e sundimit të së drejtës.

Presidenti Pendarovski u takua me Priben

Flaka - 11.09.2019

Presidenti Stevo Pendarovski sot ka pasur takim me Rajnhard Pribe, ish drejtor në Komisionin Evropian dhe udhëheqës i grupit të ekspertëve për çështje sistemore në sferën e sundimit të së drejtës.

Pribe: Vendit i duhen politikanë të pavarur për sundimin e së drejtës

Tetova Sot - 11.09.2019

Eksperti i drejtësisë nga Komisioni Evropian Rajnhard Pribe vlerëson se kusht i vetëm i sundimit të së drejtës në vend janë politikanët e pavarur. Ata duhen të kenë vullnet politik për të ...