TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aderime të reja të Nismës në Vushtrri, Limaj thotë se Vushtrria ka vendos me ia dhënë besimin Nismës

Botasot - 14.08.2019

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se partia të cilën ai e drejton do të jetë përcaktuese për formimin e Qeverisë se ardhshme. Këto komente, Limaj i bëri gjatë një takimi me ...

Limaj shprehet i gatshëm për postin e kryeministrit

Gazeta Express - 14.08.2019

Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ...

Nisma vazhdon t’i mobilizojë degët për zgjedhjet e parakohshme

Gazeta Express - 13.08.2019

Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës së Nismës në ...

Limaj: Jam i gatshëm për pozitën e kryeministrit

Zeri - 14.08.2019

Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ...

NISMA vazhdon t’i mobilizojë degët për zgjedhjet e parakohshme

Zeri - 13.08.2019

Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës se Nismës në ...

Fatmir Limaj i gatshëm për postin e kryeministrit

Lajmi.net - 14.08.2019

Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të jemi befasia e këtyre zgjedhjeve. Në pyetjën se a e sheh vetën në pozitën e kryeminsitrit, Limaj është përgjigjur me “pse jo”.

NISMA vazhdon t’i mobilizojë degët për zgjedhjet e parakohshme

Botasot - 13.08.2019

Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës se Nismës në ...

Fatmir Limaj i gatshëm për postin e kryeministrit

Botasot - 14.08.2019

Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ...

NISMA vazhdon t’i mobilizojë degët për zgjedhjet e parakohshme

Medial - 13.08.2019

Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës se Nismës në ...

Limaj shprehet i gatshëm për postin e kryeministrit

Flaka - 14.08.2019

Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ...

Limaj i gatshëm për postin e kryeministrit

Telegrafi - 14.08.2019

Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ...