TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHBA mund të përballet sërish me mbyllje të Qeverisë

Evropaelire - 11.02.2019

Senatori republikan, Richard Shelby, ka thënë se bisedimet rreth sigurisë kufitare kanë dështuar të realizohen pasi ligjvënësit demokratikë dhe republikanë janë përplasur rreth politikës për ndalimin ...

SHBA: Pasiguri për fatin e negociatave për shmangien e mbylljes së qeverisë

VOA - 10.02.2019

Kanë mbetur pak ditë nga afati kur Presidenti Donald Trump dhe ligjvënësit duhet të arrijnë një kompromis për një marrëveshje për sigurinë e kufirit, e cila do të shmangte një tjetër mbyllje të ...

SHBA mund të përballet sërish me mbyllje të Qeverisë

Botasot - 11.02.2019

Senatori republikan, Richard Shelby, ka thënë se bisedimet rreth sigurisë kufitare kanë dështuar të realizohen pasi ligjvënësit demokratikë dhe republikanë janë përplasur rreth politikës për ndalimin ...

SHBA: Pasiguri për fatin e negociatave për shmangien e mbylljes së qeverisë

Botasot - 10.02.2019

Kanë mbetur pak ditë nga afati kur Presidenti Donald Trump dhe ligjvënësit duhet të arrijnë një kompromis për një marrëveshje për sigurinë e kufirit, e cila do të shmangte një tjetër mbyllje të ...

Pasiguri për fatin e negociatave për shmangien e mbylljes së qeverisë në SHBA

Gazeta Tema - 10.02.2019

Kanë mbetur pak ditë nga afati kur Presidenti Donald Trump dhe ligjvënësit duhet të arrijnë një kompromis për një marrëveshje për sigurinë e kufirit, e cila do të shmangte një tjetër mbyllje të ...